Zavřít reklamu

Od vydání iOS 10 již uběhlo pár měsíců a tak i k nám – do Čech – už konečně přicházejí specializované aplikace, které využívají novinky této verze operačního systému. Aplikace „Zvednout to?“ využívá nový framework CallKit, o kterém jsme vás již informovali v článku iOS 10 umí nově blokovat a filtrovat nežádoucí hovory. Poradíme vám, jak na to. Čím je ale aplikace unikátní? Mají ji na svědomí čeští vývojáři (Jan Čislinský a Igor Kulman), kteři ji vyvinuli na míru českým uživatelům.

identified-in-hand-zoom

Superstar mezi českými aplikacemi
Databáze aplikace „Zvednout to?“ obsahuje přes 7 300 český telefonních čísel různých telemarketingových služeb, finančních poradců, a dalších a navíc se každý den rozšiřuje o desítky telefonních čísel, jak uvedl jeden z autorů na svém Twitter účtu. Od 8. 12. je navíc Top placená aplikace v českém App Store a její uživatele si ji nemohou vynachválit.

img_5140
img_5140

Při tom je to strašně jednoduché
Aplikace toho příliš mnoho neumí, ale to co vám nabídne si zamilujete. Princip je velice jednoduchý, po nainstalování vyžaduje aplikace krátké nastavení a následně již vše funguje samo. Když vám tedy napříště zavolá nějaké otravné číslo, tak bude označeno přímo na obrazovce iPhonu v okamžik, kdy číslo volá. Nemusíte tedy rychle hledat na internetu, zda se nejedná o podvodné či škodlivé číslo. Pozor ale, aplikace je dostupná pro iPhone 5s a novější. Toto omezení je nastaveno společností Apple.

Jak aplikaci nastavit

  1. Po instalaci otevřete Nastavení.
  2. Otevřete nastavení pro Telefon.
  3. Dále položka Blokování hovorů a identifikace.
  4. Povolíte aplikaci „Zvednout to?“

 

Dnes nejčtenější

.