Zavřít reklamu

Od oficiálního vydání mobilního operačního systému od Applu iOS 10.2 uplynulo jen pár týdnů. Zámořští uživatelé spolu s ním dostali novou aplikaci TV, dočkali jsme se i nových emotikonů. Doposud nebylo jasné, kdy se objeví iOS 10.3, známý leaker Sonny Dickson však přišel s tím, že očekávat nový iOS můžeme již tento měsíc, a to hned s novou funkcí.

V pátek zveřejnil Dickson dvě zprávy na síti Twitter, v nichž oznámil, že první betaverze iOS 10.3 pro vývojáře vyjde 10. ledna a bude obsahovat funkci s názvem „Theater mode“. Žádné další konkrétní informace, o které by bylo možné se opřít, neuvedl. Zmínil jen, že danou funkci bude možné najít v Ovládacím centru pod ikonkou „ve tvaru popcornu“.

Podle předchozích odhadů by se Apple při vývoji iOS 10.3 měl zaměřit primárně na vylepšení pro iPad a o Theatre Mode dosud v této souvislosti nepadlo ani slovo. Není nikde zmíněno, co tato funkce vlastně znamená a jak funguje, a není jasné ani to, zda půjde o mobilní verzi „Dark Mode“. Popis ikonky by mohl napovídat tomu, že by mohlo jít o funkci použitelnou v kinech a na obdobných místech, kdy se vám její aktivací automaticky vypnou zvuky, upozornění na hovory a zprávy, haptická odezva a rozsvěcení obrazovky – mohlo by se tedy jednat o jakýsi upgrade režimu Nerušit. 10. leden je prakticky za dveřmi, zbývá tedy jen pár dní do chvíle, kdy se dozvíme, jak moc se odhady zakládají na skutečnosti.

ios-10-fb-2

Zdroj: SlashGear.com

Dnes nejčtenější

.