Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pocket Earth PRO
Pocket Earth PRO je praktickou aplikací, která obsahuje detailní celosvětové mapy a cestovní průvodce. Zjistěte mnoho informací o různých místech – hotely, restaurace, bary, metro a hromadná doprava. Aplikace kompletně pracuje v offline režimu. Pocket Earth PRO nabízí také mapy pro cyklisty, pěší turisty a mnoho dalšího. Aplikace navíc podporuje český jazyk.

[appbox appstore id481679745 oldprice=“4,99€“]

AirPhotoViewer
AirPhotoViewer vám umožní přímo prohlížet fotografie z vašeho počítače na vašem iOS zařízení (iPhone, iPad, iPod Touch), aniž byste museli cokoliv synchronizovat. Aplikace také umí sdílet snímky prostřednictvím WiFi, zaheslovat soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id524118762 oldprice=“4,99€“]

Speed PRO Multiplayer
Speed PRO je úžasnou multiplayer hrou pro osoby, které rádi chodí, běhají, jezdí na kole či dělají jakoukoli sportovní aktivitu. Stáhněte si tuto fajnovou aplikaci a proměňte vaše pohybové aktivity na vzrušující a kompetitivní multiplayer hru.

[appbox appstore id393763680 oldprice=“1,99€“]

GRIDy Pro
Díky GRIDy Pro už nemusíte vícekrát hledat specifický obrázek ve svém fotoalbu v iPhonu. Aktivujte GIFy a snímky rodiny, partnera/ky, dítěte nebo cokoliv co chcete vídat často. Vše si snadno a rychle můžete prohlížet v oznamovacím centru.

[appbox appstore id1125314981 oldprice=“1,99€“]

TextGrabber
TextGrabber vám umožní snadno a především rychle skenovat, překládat a ukládat vybraný text nebo QR kódy z oskenovaného materiálu. Stačí zachytit snímek textu (podpora více než 60 cizích jazyků), editovat ho, poslechnout si ho, nechat si ho přeložit a poté ho poslat SMS či emailem či ho sdílet na Facebook, Twitter nebo Evernote.

[appbox appstore id438475005 oldprice=“2,99€“]

Retro Maker
Retro Maker je fajnovým fotoeditorem, ve kterém si můžete zvolit různé filtry a efekty a udělat z vašich snímků jedinečné a unikátní fotografie. Aplikace vám nabízí přesně 360 filtrů a efektů, které jsou roztříděny do 10 odlišných tématických kategorií.

[appbox appstore id544268514 oldprice=“0,99€“]

Moment Mix
Moment Mix je výkonnou aplikací, která se zaměřuje na vytváření koláží z vašich fotografií. Aplikace nabízí velké množství editačních nástrojů, které vám pomohou vytvořit unikátní fotokoláž. Můžete využít např. filtry, efekty se světlem, různé obrazce, nastavení jasu, saturace, ostrosti a další praktické funkce. Moment Mix podporuje populární sociální sítě.

[appbox appstore id842599672 oldprice=“0,99€“]

myTuner Radio
Hledáte aplikaci, která shromažďuje rozhlasové stanice? Pokud ano, tak je tato aplikace přímo pro vás. MyTuner Radio obsahuje přes 30 000 rozhlasových stanic z více než 120 zemí.

Recenze uživatele
,,Naprosto bezproblémové, každý si tu najde co ma rad…100% doporučuji.“

[appbox appstore id520511560 oldprice=“2,99€“]

Noti
Noti je velmi prostou aplikací, která vám pomůže se zapsání vašich úkolů, které potřebujete dokončit. Důležité je si  všechny úkoly zapsat a postupně je odškrtávat. Aplikace navíc nabízí užitečný widget, šest barevných schémat a synchronizaci dat mezi zařízeními prostřednictvím Dropboxu.

[appbox appstore id847983841 oldprice=“1,99€“]

Deflecto
Deflecto je zajímavou hrou, ve které musíte bránit maličká a mírumilovná městečka před hrozivými nepřátelskými mraky. Vaší zbraní je váš prst, díky kterému máte možnost odklonit cokoliv, co tyto nebezpečné mraky na města pustí. Ochraňte každé bezmocné město, aby se odemklo nové městečko, které musíte ochránit.

[appbox appstore id863351401 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 60 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“0,99€“]

1979 Revolution
Hra 1979 Revolution je založená na reálném příběhu z Íránu mezi lety 1978-1981. V této filmové adventuře řídíte tuto významnou revoluci dvěma zbraněmi: foťákem a svou morálkou. Zahrajete si Rezu, což je fotoreportér, který zůstane uvězněný mezi dvěma stranami revoluce. Osudy lidí, kteří jsou okolo vás, závisejí na vašich rozhodnutích. Zvládnete to?

[appbox appstore id1107015898 oldprice=“4,99€“]

apps shutterstock_294418934

Dnes nejčtenější

.