Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Speech Translator
Speech Translator je užitečnou aplikací, která vám zajistí profesionální překladač, který budete mít vždy u sebe prostřednictvím svého iPhonu a iPadu. Díky této aplikaci se můžete naučit novému jazyku, cestovat do cizí země nebo chatovat s lidmi, kteří nemluví vaším jazykem. Stačí promluvit k vašemu zařízení a aplikace okamžitě překládá do jednoho z 33 cizích jazyků.

[appbox appstore id863901982 oldprice=“0,99€“]

Sketchworthy
Sketchworthy vám umožňuje využít inovativní cestu, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, náčrtky, čmáranice – prostě cokoliv. Vytvářejte poznámkové bloky, opatřete poznámkami mapy a webové stránky, přidejte fotografie, text, malůvky a mnohem víc. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“2,99€“]

PassMaster
PassMaster si bezpečně zapamatuje vaše uživatelské jména a hesla pro každou webovou stránku, kreditní karty, bankovní účty a vy si už nebudete muset pamatovat vůbec nic. Aplikace je zabezpečená za pomocí hlavního hesla a využívá zašifrování AES 256.

[appbox appstore id947408556 oldprice=“4,99€“]

Hello Winter
Máte rádi zimu? S Hellou Winter můžete rozesílat zimní náladu všude okolo sebe. Vyjádřete své pocity, užívejte si zimy a sdílejte krásné momenty za pomocí těchto zimních nálepek.

[appbox appstore id1183426722 oldprice=“0,99€“]

iScanPro
iScanPRO promění váš iPhone, iPad a iPod Touch na praktický skener pro jakékoliv dokumenty. Tato aplikace vám umožní oskenovat knihy, šeky, poznámky, rozvrhy, různorodé dokumenty a uloží je ve formě PDF. Aplikace automaticky detekuje okraje dokumentu, nabízí možnost uploadování na DropBox, Evernote, Google Drive, dokáže přeložit text do 90 cizích jazyků (nutné internetové připojení) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id996887663 oldprice=“4,99€“]

WorkBreaker
WorkBreaker je jednoduchý a krásný pomodoro časovač, který vám napomůže být více produktivní. Za pomocí aplikace můžete snadno nastavit časovače pro pracovní činnost a přestávky. WorkBreaker nabízí notifikace, které se aktivují lokalitou. Dále také widget, který vám pomůže snadno získat přístup ke všem důležitým informacím. WorkBreaker je užitečnou aplikací pro každého, kdo potřebuje zvýšit svou produktivitu.

[appbox appstore id1037894156 oldprice=“0,99€“]

GoodCounter
Prosté a pěkné záznamové počítadlo. Práci s touto aplikací vám značně zjednodušší swipe gesta. Můžete přidávat neomezený počet sledování různých činností. GoodCounter je také k dispozici pro Apple Watch, takže neváhejte sledovat vaše počítadla ze svého zápěstí. Sledujte prakticky cokoliv.

[appbox appstore id1001318942 oldprice=“0,99€“]

RIBBONS
RIBBONS je puzzle hra jako žádná jiná. Cílem RIBBONS je dostat stuhy ze startu až do cíle. Prvních pár levelů je doopravdy snadných, ale jak ve hře pokračujete, tak se náročnost levelů pomalu zvyšuje. Přejeme příjemnou zábavu.

[appbox appstore id1056671070 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.