Zavřít reklamu

Ještě v létě by byla zpráva, že aplikace Pokémon GO dorazila na Apple Watch, naprostým trhákem a věřím, že někteří by si kvůli tomu i jablečné hodinky pořídili. Nyní, o půl roku později, kdy hra Pokémon GO téměř již upadla v zapomnění, už asi oznámení ohledně příchodu verze pro chytré hodinky od Applu nevzbudí takové pozdvižení, ale i přesto některé majitele hodinek a fanoušky hry určitě potěší. Pokémon GO dorazil na Apple Watch ve verzi 1.21.2 a je samozřejmě zcela zdarma.

Niantic společně s Applem představili Pokémon GO pro Apple Watch už v září na konferenci, kde se poprvé ukázal iPhone 7 a sluchátka AirPods. Hráči mohou nově přes Apple Watch vybírat PokéStopy, objevovat Pokémony v okolí, přičemž dostanou na hodinky upozornění pokaždé, když se nějaký objeví, nechat vylíhnout nové Pokémony z vajec, sbírat medaile a sledovat další informace.

pokemon-go-apple-watch-fb

Verze pro Apple Watch je spíše jen takovým obohacením neboli prodlouženou rukou, pro plný přístup ke všem funkcím hry je potřeba vytáhnout mobil. Například Pokémona přes Apple Watch nechytíte. Nicméně aplikace pro watchOS výrazně sníží nutnost dívat se neustále na obrazovku iPhonu, díky čemuž se mohou hráči více soustředit na to, co se okolo nich při hraní děje.

Popularita Pokémon GO padá stále střemhlav dolů a proto se Niantic snaží všemožnými způsoby nalákat bývalé nebo i nové hráče zpět k hraní. Nedávno například přidali hned několik nových Pokémonů, včetně Togepi a Pichu. Vývojář se tak snaží přizpůsobit hru aktuálním událostem, a tak pořádá různé eventy a umožňuje chytit speciální Pokémony, kteří se ve hře objeví jen na nějakou určitou dobu. Tím speciálním Pokémonem byl právě i jakýsi sváteční Pikachu.

[appbox appstore simple id1094591345]

Dnes nejčtenější

.