Zavřít reklamu

Po změně uživatelského rozhraní aplikace Apple Music bylo dost uživatelů zklamáno. To bylo způsobeno nejen přemístěním ovládacích prvků, ale například i tím, že některé běžné zcela chyběly, nebo byly ukryty v menu. Apple v nejnovější aktualizaci aplikaci opět trochu vylepšil a kromě možnosti zapnout si staré hodnocení skladeb pomocí hvězdiček vrátil další funkci, která se v aplikaci před redesignem nacházela.

Někdo si možná všimnul, že se v novém rozhraní Apple Music nenacházela možnost seřadit si playlisty, alba nebo skladby podle svého a byli jste odkázáni na řazení podle abecedy. To se ale v nové verzi iOS 10.2, kterou kalifornská společnost zveřejnila teprve nedávno, změnilo. Pokud máte tedy nainstalovanou nejnovější verzi operačního systému pro iPhone, iPod a iPad, naleznete v Apple Music v seznamech nové tlačítko pro řazení.

Jak na iOS 10.2 v Apple Music změnit způsob řazení playlistů, alb a skladeb

  1. Otevřete aplikaci Hudba.
  2. V knihovně otevřete Playlisty, Alba nebo Skladby.
  3. V pravém horním rohu klikněte na tlačítko „Řazení“.
  4. Vyberte si jednu z možností řazení.

Na výběr je pak u Playlistů z typu playlistu, názvu a naposledy přidaného. U Alb a skladeb si pak můžete vybrat mezi řazením podle názvu a podle umělce. Možnost řazení chybí v knihovně například u umělců, kteří jsou pořád napevno řazeni podle abecedy.

apple-music-fb

Dnes nejčtenější

.