Zavřít reklamu

Největšímu serveru pro uchovávání a přehrávání videí nesmí samozřejmě kromě webové stránky chybět ani aplikace pro nejrozšířenější operační systémy. Na iOS je aplikace YouTube dostupná v App Store už několik let a v poslední době prošla největšími aktualizacemi za téměř rok. Největší změnou je asi nový vzhled, kterého jsme se mohli nedávno dočkat. Kromě něj přinesly aktualizace za posledních pár měsíců například upravený ukazatel hlasitosti. Hlasitost už od několika posledních verzí není zobrazována jako standardní čtverec s ukazatelem, ale je vyobrazena tenkým pásem v horní části obrazovky.

Po předposlední aktualizaci jsem omylem narazil na novinku, o které se mi nedařila nalézt zmínka v seznamu změn. Jedná se o možnost přeskakovat ve videu o 10 sekund dopředu i zpět. Tato funkce tak přinesla další možnost, jak procházet video, když hledáte určitý moment, ale nevíte, v jaké části videa se přesně nachází.

Jak v YouTube aplikaci na iOS přeskakovat ve videu o 10 sekund

  1. Otevřete aplikaci YouTube.
  2. Spusťte video, na které se chcete dívat a zařízení přetočte do režimu na šířku.
  3. Dvojitým poklepáním na levou či pravou část displeje přeskočíte ve videu o 10 sekund vpřed nebo vzad.

Tato možnost doplnila další relativní novinku, kterou jsou náhledy při posouvání videa, o kterých jsme psali už dříve. Pokud se tedy ve videu chcete orientovat podle zvuku, určitě je toto řešení jednodušší, než video po částech posouvat ručně.

YouTube iPhone FB

Dnes nejčtenější

.