Zavřít reklamu

Použití Apple Watch pro hraní Pokémon GO dává jednoznačně smysl – možná větší, než používání speciálních Pokémon GO Plus doplňků. Společnost Niantic přislíbila vydání této populární hry do konce roku 2016. V rámci zářijové Keynote Apple oficiálně oznámil příchod Pokémonů na Apple Watch a představil veškeré dostupné funkce. Popularita této hry však začala postupně upadat.

Nedávno přinesl server 9to5Mac informaci o tom, že společnost Niantic vývoj Pokémon GO pro Apple Watch pozastavil, důvod ani bližší informace však neuvedl. V e-mailu v rámci zákaznické podpory Niantic uvedl, že pokud vzroste poptávka po verzi pro Apple Watch, bude v pracích na aplikaci pokračovat. Na otázku redaktorů serveru 9to5Mac, zda zvládne splnit svůj slib s vydáním aplikace do konce tohoto roku, nikdo z Nianticu zatím neodpověděl.

V sobotu se ale na síti Twitter objevil tweet Nianticu, oznamující, že se vydání Pokémon GO pro Apple Watch blíží. Přesné datum ale uvedeno nebylo, což může znamenat, že letos se ještě příchodu aplikace nedočkáme. Otázka je, jak dalece je ještě hra očekávána. V době svého vydání se stala velice rychle obrovským hitem, jehož popularita však začala postupně upadat s koncem léta. Má Pokémon GO pro Apple Watch potenciál spustit druhou lavinu herního boomu?

pokemon-go-apple-watch-640x322

 

Zdroj: UberGizmo.com

Dnes nejčtenější

.