Zavřít reklamu

Pokud chcete mít AirPods u sebe co nejdříve a máte začátkem příštího týdne cestu například do německých Drážďan v rámci návštěvy tamních vánočních trhů, tak zamiřte do Apple Storu. Od pondělí 19. prosince totiž budou zcela bezdrátová sluchátka AirPods v kamenných prodejnách Applu dostupná ke koupi. Je ovšem nejasné jaké množství budou mít konkrétní Apple Story na skladě a jestli vůbec se nějaké kousky i v malých prodejnách, jako je ta v Drážďanech, objeví. Předpokládá se ale, že ano.

Apple už se začátkem prodeje oznámil, že AirPods budou dostupné v kamenných prodejnách příští týden, ale nespecifikoval, kdy přesně to bude. Nyní se ale objevila zpráva, že společnost rozeslala informace do svých prodejen, že sluchátka obdrží už v pondělí. Stejně tak prý kontaktovala i Apple Premium Resellery, které mimo jiné naleznete u nás v České republice a na Slovensku (například iStores nebo m:zone). Je tedy možné, že AirPods se příští týden objeví i v prodejnách v ČR a SR, ale zaručené to není.

Apple začal AirPods prodávat začátkem tohoto týden, ale krátce po zahájením prodeje už byly všechny dostupné kousky po celém světě vyprodané. V současné době sklouzla doba dodání na 6 týdnů, což znamená, že pokud si sluchátka objednáte nyní, obdržíte je až někdy v únoru. O AirPods je tak buď obrovský zájem nebo dostupných kusů bylo skutečně málo. Pravděpodobně ale jde o kombinaci obou faktorů, což ve výsledku znamená, že zásoby v Apple Storech a u APR budou značně omezené.

airpods-fb-6

 

Dnes nejčtenější

.