Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pro Collage Creator Max
Pro Collage Creator nabízí snadnou možnost, jak vylepšit vaše snímky za pomocí více než 265 pěkných filtrů a poutavých efektů, různorodých fontů a více než 215 stylových rámečků a koláží či vtipných samolepek.

[appbox appstore id1126647901 oldprice=“2,99€“]

Basic Calc
S touto aplikací se můžete začít soustředit na základní kalkulační systém. Lehce můžete vyloučit inženýrské výpočty, aplikace vám ukáže aktuální modifikace čísel a historii vašich výpočtů. Basic Calc je pro běžné osoby, které potřebují bleskurychle využít kalkulačku. Aplikace slouží pro váš iPhone i iPad.

[appbox appstore id821421514 oldprice=“1,99€“]

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího. Aplikace podporuje velké množství různých formátů a je určená pouze pro iPad.

[appbox appstore id557477822 oldprice=“2,99€“]

Windy
Potřebujete si oddechnout a odvést svou pozornost od každodenních starostí? Windy je ideální aplikací, která se zaměřuje na vaší relaxaci. Můžete zvolit z velkého množství rozličných přírodních zvuků jako např. déšť, řeka či zpěv ptáků, které vám pomohou usnout či jen tak relaxovat.

[appbox appstore id841377297 oldprice=“1,99€“]

The Pedestal
Proveďte mladého ninju Akira skrze vytrvalou vlnu ostrých břitů a kos. Pomozte mu zdolat výzvu a splnit mu celoživotní sen stát se Senseiem. Pravidla jsou naprosto jednoduchá – 1 podstavec, 3 minuty a 1 vítěz. Zní to jednoduše? Vyzkoušejte a uvidíte sami.

[appbox appstore id1093740987 oldprice=“0,99€“]

Drop The Chicken 2
Hledáte nějakou zajímavou hru, která vás zabaví, když se zrovna nudíte? Drop The Chicken 2 je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Našeho kuřecího hrdinu Chucka zajala zlomyslná opice a tak naše kuře musí překonat různé levely a dostat se ke své přítelkyni. Hra nabízí 100 obtížných a 5 bonusových levelů.

[appbox appstore id987406749 oldprice=“0,99€“]

Alien Cell
Alien Cell je vzrušující a zapeklité dobrodružství, ve kterém musíte prozkoumat temnotu a posbírat klíče, abyste mohli uniknout, aniž by vás zaznamenali mimozemští věznitelé. Zužitkujte temnotu a stinné políčka, abyste se dokázali schovat před nepřáteli. Pokud vás někdo zpozoruje, tak utíkejte!

[appbox appstore id930358819 oldprice=“1,99€“]

Goldman HD
V této hře máte za úkol ovládat horníka, který má ve svém životě jedinou věc – zlato. Je tak vždy připraven za pomocí výbuchu odstranit vše, co mu stojí v cestě za zlatem. Máte také na výběr mnoho druhů explozí. Hra nabízí více než 100 levelů, unikátní bonusový systém, odlišné typy země (najděte nejlepší způsob, jak zničit každou z nich) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id486215132 oldprice=“3,99€“]

apps iphone

Dnes nejčtenější

.