Zavřít reklamu

Produkty od Applu mají podstatně delší výdrž, než jejich baterie. U Maců nabízí Apple vcelku šikovný a pohodlný způsob, jak získat přehled o zbývajících cyklech baterie, u produktů, jako jsou AirPods, tato možnost však neexistuje. Ve chvíli, kdy jsou cykly baterie u sluchátek vyčerpané, je potřeba přikročit k její výměně. 

Společnost Apple nedávno obohatila svůj ceník servisu iPhonu o údaje o výměně baterií u AirPods. Tento druh servisu bezdrátových sluchátek spadá pod iPhone servis a své vlastní servisní stránky zatím AirPods nemají. Ve spodní části ceníku služeb pro iPhone umístil Apple malou tabulku s vysvětlením cen servisu. Za výměnu baterie u všech modelů iPhonu v záruce zákazník neplatí nic, pozáruční výměna stojí 79 dolarů. U AirPods je to podobně – výměna v záruce je bezplatná, pozáruční stojí 49 dolarů.

iphone-service-pricing

Otázkou je Apple Care – na stránkách není zmínka o tom, zda mají AirPods nárok na Apple Care, ať už samostatně, nebo coby součást jiného, „většího“ zařízení. Tabulka sice v kolonce bezplatného servisu uvádí podmínku zařízení v záruce nebo s Apple Care, z toho ale nevyplývá, zda se Apple Care může vztahovat i na bezdrátová sluchátka AirPods. Pokud by se k AirPods vztahovala Apple Care, mohlo by jít o formu AppleCare+, se kterou se již dříve mohli zákazníci u některých doplňků setkat. Například AppleCare pro Macy pokrývala i nyní již nedistribuované routery AirPort.

airpods-fb

Zdroj: 9to5Mac.com

Dnes nejčtenější

.