Zavřít reklamu

V pondělí vydal Apple pro všechny majitele Apple Watch nový systém watchOS 3.1.1. Ten přinesl několik málo novinek v podobě nových smajlíků a oprav. Bohužel s novým systémem přišel i jeden zásadní problém. Některým uživatelům se totiž po aktualizaci Apple Watch zasekly a staly se tak zcela nefunkční. Uživatelům, které problém postihl, tak nezbývá nic jiného, než navštívit Apple Store nebo autorizovaný servis, kde jim pomocí tohoto speciálního nástroje hodinky obnoví. Apple také nyní na problém zareagoval tím, že aktualizaci watchOS 3.1.1 stáhl.

Pokud jste tedy ještě na nový systém neaktualizovali a chtěli jste tak učinit například dnes nebo v nejbližší dnech, tak watchOS 3.1.1 zbytečně nehledejte. V aplikaci Apple Watch na iPhonu se vám totiž neukáže. Apple přestal aktualizaci nabízet a pustí ji mezi uživatele až v době, kdy bude problém se zamrznutím Apple Watch vyřešen.

Pokud už jste si watchOS 3.1.1 stáhli a žádný problém vás nepotkal, tak nemusíte mít obavy, že by bylo něco špatně. Své hodinky můžete nadále používat a není potřeba je nosit nikam do servisu. Pokud ale máte se svými Apple Watch po aktualizaci problém, pak můžete navštívit některou z prodejen APR (iStores, iWant, iStyle nebo m:zone na Slovensku), případně si na této stránce sjednat schůzku v nejbližším autorizovaném servise.

apple-watch-brick-800x495

Dnes nejčtenější

.