Zavřít reklamu

Amazon Prime je skvělou službou. V tomto článku se mu budeme věnovat spíše z perspektivy sledování obsahu jejich videotéky, ale pro nakupování na Amazonu je téměř nepostradatelným rozšířením. Pokud si jej platíte, máte nárok na akční slevy, poštovné zdarma a mnoho dalších výhod. Ty jsou ovšem spojené s nakupováním a to tolik uživatelů v Čechách a na Slovensku nevyužije. Další výhodou členství v Prime klubu je přístup k jejich videotéce, která obsahuje mnoho zajímavých seriálů a filmů. Amazon Prime Video byl dlouhou dobu devízou několika málo zemí, to už ovšem po dnešku není pravda. 

Počínaje dnešním dnem, je totiž Amazon Prime Video dostupný ve více než 200 zemích, mezi které patří také Česká republika. Čeští zákazníci tak mají konečně oficiální možnost, jak si členství v tomto klubu zaplatit a využívat všechny jeho výhody. Spuštění této služby v nových zemích doprovází speciální promo akce, během které jsou k dispozici snížené měsíční poplatky.

V České republice se tak jedná o poplatek 2,99€ za měsíc, po dobu prvního půl roku placení služby. Po uplynutí tohoto půlročního období se cena zvýší na standardních 5,99€. Zaplacením této služby uživatelé dostanou přístup k exkluzivním filmům a seriálům, které se nachází ve videotéce Amazonu. Mezi nejpopulárnější v současné době zcela jistě paří novinka The Grand Tour, od které si Amazon slibuje pořádnou výpomoc právě v počtu nových platících zákazníků. Pokud nejste o službě zcela přesvědčeni, můžete využít omezený týdenní trial. Samozřejmostí je také přítomnost aplikací pro mobilní telefony, tablety a smartTV.

amazonprimevideo-com_hires
amazon-prime-fb

Zdroj: iPhonehacks

Dnes nejčtenější

.