Zavřít reklamu

Dotykový OLED panel s názvem Touch Bar je jedním z hlavních taháků nejnovějších MacBooku Pro. Apple je na něj dostatečně hrdý a vidí v něm budoucnost v ovládání MacBooků. Pozitivní dojmy mají také recenzenti, kteří si dotykovou novinku velmi chválí. Část uživatelů je z ní nadšená, druhá část to naopak vidí jako hloupost. Všichni se ovšem shodnou, že pontenciál této novinky je obrovský a její pořádné využití se ukáže časem, až se s Touch Barem začne více pracovat a bude mu ušito na míru více funkcí. Do té doby na něm můžeme hrát třeba hry. Doom už jsme viděli, dnes se podíváme na populárního Pac-Mana nebo Lemmings. 

Maličký OLED displej v Touch Baru poměrně omezuje nějaké komplexnější herní zážitky, ale i tak se jedná o zajímavou blbůstku, která vesměs demonstruje to, co všechno je s tímto novým ovládacím prvkem možné. Například takový Pac-Man ale vypadá podstatně lépe, než již zmiňovaný Doom.

Na „gameplay“ videa se můžete podívat níže. Pokud nový MacBook Pro s Touch Barem máte, instalační soubory si můžete stáhnout zdezde. Samotná instalace je pak velmi snadná, stačí zkopírovat stažené soubory do složky s aplikacemi. Následně stačí aplikaci otevřít a hra se zobrazí na Touch Baru.

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.