Zavřít reklamu

iPad Pro je skvělý. Ano, běží na něm iOS, ale doopravdy se nenechte zmást. iOS nabízí mnoho způsobů, jak být produktivní a následně vytvářet kreativní produkty. Ano, je to trochu odlišné od toho, jak jsme zvyklí tvořit na macOS, ale i tak můžete být vaše práce neskutečně plodná. iPad Pro ve spojení s Pencil je jedním z nejlepších tvořivých nástrojů na cesty. Přinášíme vám jedenáct aplikací, které vám s kreativitou či produktivitou zaručeně pomohou.

Pigment
V případě, že jste se v poslední době neschovávali někde v lesích, tak jste určitě slyšeli o nové mánii antistresových omalovánek pro dospělé. Potřebujete vypnout a myslet jen na to, abyste nepřetáhli? A nechcete s sebou vláčet sešit s ilustracemi a raději byste preferovali aplikaci? Pigment je jedinečnou aplikací, díky které se vám může ulevit od každodenního stresu. Dopřejte si pauzu a odpočiňte si za pomocí této jedinečné aplikace, která vám nabídne mnoho omalovánek. Aplikace vám umožní vybarvit obrázek skoro stejně jako na papíře. Vyberte si obrázek z obrovské kolekce ručně nakreslených ilustrací, zvolte z 11 odlišných tužek, zvýrazňovačů, štětců a nelimitovaných počtů barev. Jakmile budete hotoví, tak můžete svůj výtvor sdílet se svými blízkými a dokonce vytisknout pomocí AirPrint. Pigment je povedenou aplikací pro vybarvování s Apple Pencil. Aplikace nabízí obrovskou kolekci, ale v momentě, kdy chcete využít aplikaci na 100% musíte platit $4.99 měsíčně. Pro vyzkoušení Pigment nabízí 250 kreseb.

[appbox appstore id1062006344]

Paper by FiftyThree
Pokud máte Pencil a nemyslíte si, že jste příliš kreativní typ nebo si nejste příliš jistí proč je takové haló ohledně Apple Pencil? Tak si zkuste nainstalovat Paper. Prostě popadněte Pencil a začněte tvořit. Měňte barvy, zvolte si štětec a vše namixujte. Nějaký čas si kreslete a sami uvidíte, jak snadné je začít kreativně tvořit naprosto cokoliv za pomocí této chytré tužky. Legrační na tom je, že Paper není uzpůsobena pro Apple Pencil. Aplikace byla vytvořena pro jejich vlastní stylus, který je také nazván Pencil (a za moc nestojí). V momentě, kdy vás přepadne náhlá inspirace, tak jí můžete zanést na Paper. Aplikace je nejlepší cestou, jak zachytit a propojit vaše poznámky, fotky a náčrtky. Vytvářejte seznamy úkolů, zvýrazněte detaily na fotkách, načrtněte diagramy za pomocí nepřekonatelné rychlosti a jednoduchosti. Paper ztělesňuje hromadu papírových bločků pro všechno, co vás inspiruje. Uchovejte všechny své nápady organizované a vše uvidíte na jednom místě. Své nápady můžete sdílet prostřednictvím PDF nebo prezentací Keynote a PowerPoint.

[appbox appstore id506003812]

Procreate
S touto aplikací můžete vytvářet tolik věcí. Je to jako kdybyste měli kombinaci Photoshopu a Ilustratoru na svém iPadu. Procreate je výkonnou aplikací, která je zaměřena na skicování, malování a ilustrování pro všechna mobilní zařízení. Aplikace vám umožní vytvářet krásné skici, inspirující malby a strhující ilustrace kdekoliv právě jste. Za pomocí vysokého rozlišení malířského plátna můžete vytisknout vaše díla v různorodých velikostech. Exportovat výtvory můžete prostřednictvím AirDrop, iCloud Drive, iTunes, Twitter, Dropbox, Google Drive, Facebook, mailu a mnoho dalších. Procreate není tou nejjednodušší aplikací, ale pokud zhlédnete pár tutorialů na YouTube, tak se vám bude pracovat mnohem jednodušeji a efektivněji. Užíváním Procreate můžete vytvářet pomalu cokoliv. Komiksové pruhy, plakáty na různé události a dokonce kaligrafii.

[appbox appstore id425073498]

uMake
uMake je skvělou 3D designovou aplikací, která vám pomůže uskutečnit vaše nápady. Měli jste někdy nějaký opravdu zajímavý nápad, který by mohl někoho zaujmout? Posuňte své nápady na další level za pomocí uMake – užijete si mnoho zábavy. Nezáleží, na jakém levelu jsou vaše schopnosti, uMake vám pomůže snadno načrtnout nápady ve 3D. Ve verzi zdarma můžete vyzkoušet, zda se vám aplikace líbí a Pro verze vás vyjde na $9.99 (můžete získat 30 dní zdarma verze PRO v momentě, když si založíte účet).

[appbox appstore id1042246861]

Concepts
Concepts chytře kombinuje papír s tužkou. Vytvořte lehce a stylově rychlé skici, krásné ilustrace a přesné kresby. Budete milovat nekonečné plátno a různorodé vrstvy. Aplikace nastavuje standardy pro tvorbu v mobilní éře. Concepts vám ušetří čas a zlepší vaše kreativní schopnosti. Využijte prostá gesta a upravte si zkratky podle svého uvážení. Pro verze nabízí opravdu přesné nástroje, lze upravit naprosto cokoliv, nabízí také nekonečné vrstvy a mnoho dalších funkcí. V případě, že si nejste jistí PRO verzí, tak můžete vyzkoušet verzi zdarma.

[appbox appstore id560586497]

PDF Reader Pro Edition
Jedna z nejlepších možností, jak využít Apple Pencil, je opatřování poznámek. Pokud jste editor nebo podnikatel, který potřebuje schvalovat nebo opatřovat poznámkami mnoho dokumentů, tak se vám se doopravdy bude líbit práce s Pencil. A jednou z nejlepších aplikací na takovou činnost je právě PDF Reader Pro. Aplikace nabízí mnoho praktických funkcí, které vám značně usnadní život.
[appbox appstore id364502063]

MyScript Nebo
MyScript Nebo nabízí skvělou cestu, jak si zapisovat poznámky. Aplikace byla vytvořena pro iPad Pro s Apple Pencil. Pište, kreslete, editujte a formátujte své poznámky neuvěřitelně rychle. Strukturujte své poznámky za pomocí nadpisů, odstavců a odrážek. Přidejte interaktivní diagramy, editovatelné rovnice, náčrtky a obrázky opatřené poznámkami. S aplikací můžete také konvertovat vaše písmo na digitální text. Existuje mnoho aplikací pro zachování vašich rukopisných poznámek a následnou přeměnu na digitální text. Ale většina z nich má dost nedostatků. MySkcript Nebo je naopak skvělou aplikací, která vám vyjde vstříc. Nejlepší věcí na této aplikaci je rozpoznávání rukopisu.

[appbox appstore id1119601770]

Notability
Notability je výkonnou a zároveň překvapivě jednoduchou aplikací. Hodláte si zapisovat poznámky během přednášky na iPad Pro? Notability je tím nejlepším možným společníkem. Aplikace vám umožní nahrávat zvuk, kreslit na nekonečném plátně a zapsat poznámky. Když si přehrajete poznámku, tak je zvuk synchronizován s časem, kdy jste si nahráli poznámku. Skicujte a pište za pomocí různých fontů a stylů. Své poznámky můžete lehce sdílet přes email, AirDrop, Dropbox, Google Drive a další. iCloud automaticky synchronizuje všechny poznámky z iPadu, iPhonu a Macu.

[appbox appstore id360593530]

Pixelmator
Hledáte výkonný a plně funkční editor, který vás převálcuje svou složitostí? Hledáte prosté uživatelské prostředí, které zvládne opravdu složitou fotoeditaci na iPadu? Pravděpodobně nenajdete mnoho aplikací, které by byly lepší než Pixelmator. Na vašem iPadu Pro můžete využít Pencil pro doopravdy přesný výběr částí fotek a pro neskutečně přesné ovládání v momentě, kdy aplikujete filtry či efekty. Pixelmator rozhodně stojí za vyzkoušení, jelikož vám umožní skicovat, malovat a různým způsobem vylepšovat fotografie. Pixelmator nabízí vše, co potřebujete – ať už jste mobilní fotograf, mobilní malíř či mobilní grafik – vše v této snadno použitelné aplikaci. Aplikace funguje také na Macu, takže můžete začít cokoliv vytvářet na svém iOS zařízení a pokračovat tam, kde jste skončili na svém Macu. Aplikace nabízí velké množství krásných šablon, lehce vám umožní opravit různé nedokonalosti snímku a mnoho dalšího. Na své si přijdou také grafici, jelikož můžete začít kombinovat slova, tvary a obrázky a vytvářel dech beroucí umělecká díla na svém iOS zařízení. Aplikace podporuje PSD, JPEG, PNG a mnoho dalších populárních formátů.

[appbox appstore id924695435]

DocuSign
DocuSign je tou nejjednodušší a nejbezpečnější cestou, jak podepsat dokument na iPhonu či iPadu. Můžete vyplnit a podepsat dokumenty zadarmo, aplikace neurčuje žádný měsíční limit, můžete odeslat dokumenty ostatním k podepsání. Aplikace bezpečně uchová, spravuje a zpřístupní vaše dokumenty odkudkoliv. Dokumenty můžete posílat přes Dropbox, Box, Evernote, Google Drive a mnoho dalších. Aplikace podporuje PDF, Word, Excel, obrázky (JPEG, PNG, TIFF), textové soubory a další. Offline přístup vám umožní podepsat se, i když nejste připojeni k internetu. DocuSign byla vždy skvělou aplikací pro digitální podpis prostřednictvím iPhonu a iPadu. Za pomocí Apple Pencil bude váš podpis mnohem více precizní a čitelnější.

[appbox appstore id474990205]

MyScript Calculator
S MyScript Calculator můžete provádět matematické operace naprosto přirozeně s využitím vašeho rukopisu. Je to doopravdy jednoduché, prosté a intuitivní, stačí napsat výrazy na displej a nechte MyScript technologii provést kouzlo a konvertovat symboly a čísla na digitální text a dodá výsledek. Nepotřebujete žádnou klávesnici, stačí vám vaše písmo. Pro zadání hodnot a čísel je jednoduše napíšete na displej, software je rozpozná a ihned rozpočítá. Máte možnost psát skutečně dlouhé operace, do kterých po jejich vyřešení můžete jednoduše vstoupit a upravit hodnoty, jak se vám zachce. Aplikace podporuje klasické matematické operace jako +, -, krát či děleno. Navíc ale podporuje mimo jiné sin, tan, cot, acos, ln, log, phi, % či odmocniny. Tohle je doopravdy skvělá aplikace. Pokud počítáte složitější matiku nebo zkoušíte vyřešit nějaké rovnice, stačí použít Pencil, abyste vše zaznamenali stejně jako byste to udělali na papír.

Recenze uživatele:
,,Neuveritelny napad. Skvele ovladani.“

[appbox appstore id578979413]

Máte nějakou oblíbenou aplikaci, se kterou rádi využíváte Apple Pencil? Podělte se s ostatními o vaše tipy.

apple-pencil

Dnes nejčtenější

.