Zavřít reklamu

Podobně jako AirPods, i nová bezdrátová sluchátka BeatsX, která Apple představil na zářijové konferenci, se opozdí o značnou dobu oproti původnímu plánovanému vydání. Apple na svých stránkách stále uvádí, že BeatsX dorazí na podzim, a to i navzdory tomu, že podzim oficiálně končí už za 9 dní. Nyní americký reseller B&H přichází se zprávou, že BeatsX dorazí až za nějaké 2-3 měsíce, tedy někdy mezi únorem a březnem.

B&H vychází ze zprávy, kterou obdržel přímo od Applu. Kalifornská společnost totiž resellera informovala, že sluchátka bude moct začít prodávat až za 2-3 měsíce, přitom původně měly jít do prodeje už tento týden. B&H tak nyní začal rozesílat e-maily svým zákazníkům, kteří si BeatsX již předobjednali a netrpělivě na ně čekají.

Zpoždění u resellerů ale ještě nemusí nutně znamenat, že se BeatsX tento týden nezačnou prodávat. Nabízí se totiž varianta, že Apple spustí prodej sluchátek jen na svých stránkách, protože bude mít v zásobě jen omezený počet kusů a až časem je pošle i resellerům jako je B&H.

Se zahájením svých nových sluchátek má Apple v poslední době opravdu velké problémy. Zcela bezdrátová AirPods se měla začít prodávat už na konci října, ale společnost těsně před očekávaným začátkem prodeje oznámila, že potřebuje ještě více času. Dnes v noci jsme vám prostřednictvím článku přinesli údajné důvody, proč se AirPods opozdila a jedná se o skutečně vážné problémy, které měl mít Apple vyřešené už předtím, než sluchátka představil.

beatsx-fb

zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.