Zavřít reklamu

Po boku iOS 10.2watchOS 3.1.1 vydal Apple dnes také nejnovější operační systém pro Apple TV 4. generace. tvOS 10.1 je od dnešního dne dostupný pro všechny uživatele a zároveň majitele nejnovější Apple TV. 

Nový systém přináší hned několik zásadních novinek, bohužel ale jen pro zahraniční uživatele. V první řadě se uživatelé mohou radovat z funkce Single Sign-On, která je prozatím dostupná pro CenturyLink Prism, DirecTV, Dish, GVTC, GTA, Hawaiian Telcom, Hotwire, Metrocast, Service Electric a Sling TV. Velkou novinkou je i aplikace TV, kterou Apple představil na poslední konferenci. Ta je opět dostupná jen pro uživatele ze Spojených států. Na to, jak nová aplikace TV funguje, se můžete podívat na videu níže.

Jak aktualizovat Apple TV na tvOS 10.1:

Abyste mohli Apple TV 4. generace aktualizovat na tvOS 10.1, stačí v systému přejít do Nastavení –> Systém –> Aktualizace softwaru –> Aktualizovat softwaru. Zde by se vám měla aktualizace objevit. Pokud ano, zvolte Stáhnout a nainstalovat. Pokud máte zapnutou automatickou aktualizaci, tak se vám nový tvOS nabídne po čase sám.

tvos-10-1-fb

Dnes nejčtenější

.