Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Každý necháváme nákup Vánočních dárků na poslední chvíli, pak se divíme, že je vše již vyprodané, že fronty v obchoďácích jsou moc dlouhé a pomalu, ale jistě začínáme ztrácet naději, že vybereme ten správný dárek, pro své blízké! Rádi bychom vám teď představili 5 tipů na vánoční dárek, který je užitečný a zároveň potěší!

1. Prémiová tvrzená 3D skla pro iPhone 6/6S/6 Plus/6S Plus.

Prémiová tvrzená skla se vyznačují vysokou kvalitou, jsou 5x odolnější než klasická tvrzená/3D tvrzená skla. 3D Tvrzené sklo je na hranách zaoblené, tak aby perfektně sedělo i na zaoblených částech Vašeho displeje a chránilo jej proti nepříznivým vlivům, jako jsou pády, ťukance, škrábance a další možné typy poškození. Prémiové sklo je nyní možné zakoupit s 38% slevou pomocí odkazu níže:

PRÉMIOVÁ TVRZENÁ 3D SKLA V ČERNÉ A BÍLÉ VARIANTĚ

obrazek1

2. Oboustranná barevná tvrzená skla pro iPhone 5/5S/SE/6/6S/6+/6S+.

Barevná oboustranná tvrzená skla se stala velice populární především u iPhonů 5/5S/SE, u kterých barevné sklo zakrývá skoro celé tělo telefonu a dokáže tak z omláceného, ošuntělého telefonu udělat iPhone, kterých chytl druhý dech! Vyhledávaným zbožím se stala tato skla také díky čtyřem barevným provedením, ve kterých jsou dodávána. Černá, Stříbrná, Růžovo-Zlatá a Zlatá.

OBOUSTRANNÁ BAREVNÁ TVRZENÁ SKLA PRO IPHONE

obrazek2

3. Originální příslušenství pro Váš iPhone!

Zná to snad každý, roztřepený ať jeden, nebo druhý konec nabíjecího kabelu, nefunkční jedno sluchátko či nefunkční adaptér. Nekvalitního příslušenství je všude dost, kvalitní a originální je už ovšem těžší sehnat. Neváhejte a využijte možnosti zakoupení originálního příslušenství za skvělé ceny!

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ – USB, ADAPTÉR, EARPODS

obrazek3

4. Lens 3v1 pro iPhone 5/5S/SE parádní fotografie z dovolené

Chcete aby vaše fotky vypadaly úchvatně? Širokoúhlé záběry z alp, rybí oko z kabinové sedačky s přáteli či makro fotky zmrzlé vody. To vše můžete nafotit díky sadě objektivů Lens 3v1 pro iPhone 5/5S/SE. Nyní navíc s 25% slevou!

Sada objektivů 3v1 – LENS

obrazek4

5. Obal s vlastním motivem pro iPhone 4/4S/5/5S/SE/6/6S/6+/6S+

Ideálním vánočním dárkem také může být obal na iPhone s vlastním motivem! Co je to obal s vlastním motivem? Jedná se o obal pro váš iPhone, na který Vám pomocí speciální sublimační metody „vsublimujeme“ jakýkoliv obrázek, nápis, fotografii. Vlastní návrh obalu si můžete vytvořit na stránkách www.obalynazakazku.cz , kde v jednoduchém editoru nahrajete obrázek a poté jenom otáčíte, přibližujete, zmenšujete a upravujete výsledný obrázek, který se vám v reálném čase zobrazuje v editoru na šabloně obalu. V rámci vánoční akce neobdržíte jenom obal, ale i speciální krabičku, ve které bude obal zabalen.

obrazek5
tvrzenysklo

Dnes nejčtenější

.