Zavřít reklamu

Za poslední rok se nám do redakce dostala spousta obalů, ale s klidem mohu říct, že žádný z nich nebyl jako Aroma Pooding, na který se dnes podíváme. Už při rozbalení poznáte, že se nejedná o jen tak obyčejný obal. Po otevření krabičky a vybalení krytu totiž okamžitě ucítíte vůni, která se vám po pár okamžicích rozplyne po celém pokoji. Ano, skutečně se jedná o obal, který vám zpříjemní den svou vůní. Pojďme se ale na Aroma Pooding podívat o něco podrobněji a shrnout si, jaké výhody a nevýhody přináší.

Záda obalu jsou napuštěna speciální tekutinou, která je však 100% neškodná. Tekutina se pochopitelně stará o vůni, kterou obal uvolňuje. Vybrat si můžete hned z několika barevných variant. Konkrétně je v nabídce růžová, limetková, citronová, modrá, oranžová a poté speciální edice s květinovými motivy. Do redakce se nám dostaly dvě barevné varianty, konkrétně růžová a limetková. Nejprve jsem si myslel, že se jednotlivé barevné varianty budou lišit i vůní, ale ta je u obou barevně odlišných obalů naprosto stejná, vždy jde o vůni ovocných květů. V případě obalů s květinovým motivem se můžete těšit na vůni třešňových květů.

Vůně ale není to jediné, čím vás mohou obaly Aroma Pooding oslovit. Záda s tekutinou totiž poslouží i jako antistresová pomůcka, která vyloženě vyzývá k tomu, abyste si s ní neustále hráli a mačkali na ni po celý den. Nemusíte mít ani strach, že by se kapsa s tekutinou nějak protrhla. Podle výrobce totiž záda zvládnou unést až 200kg hmotnost. Jediné, na co je potřeba si dát pozor, jsou ostré předměty a oheň.

I když jsou záda s tekutinou na jednu stranu zajímavá a odbourají váš stres, tak jsou také lehce nepraktická. Kvůli nim je totiž iPhone při položení na stůl mírně zvednutý, především jeho hrany, a tak se při používání mírně houpe ze stranu na stranu, což nemusí každému vyhovovat. Stejně tak jsem zaregistroval, že pokud jsem měl telefon s obalem nějakou dobu v ruce, voněla mi poté i celá dlaň. To ovšem neberu jako nevýhodu, někomu se to může naopak líbit.

Nyní se na chvíli odpojíme od speciálních zad a pojďme se zaměřit na obal jako takový. Jedná se o úplně obyčejný, průhledný, silikonový obal, který můžete ohýbat jak chcete (nebýt zadní kapsy s tekutinou) a nic se mu nestane. Bohužel kvalita obalu šla lehce stranou na úkor speciální zadní části, a tak hrany telefonu jsou s Aroma Pooding chráněny spíše proti škrábancům než proti tvrdým pádům. Nicméně tlačítka se v obalu mačkají poměrně snadno a díky tenkému provedení se snadno ovládá i přepínač nad tlačítky hlasitosti. Výřezy pro všechny otvory na spodní straně také sedí perfektně, dokonce i každý jednotlivý otvor pro výdechy reproduktoru. Hrany obalu přesahují přes displej opravdu jen minimálně, téměř až vůbec.

Resumé

Pokud už vás nudí všechny obyčejné obaly pro iPhone a chcete něco zvláštního, něco, co snad nikdo jiný nemá, pak by pro vás Aroma Pooding mohl být to pravé. Antistresová záda napuštěná speciální tekutinou, která uvolňuje květinovou vůni, jsou skutečně zajímavá, nicméně přináší i jisté nevýhody, které byly popsány výše. Jestli ale hledáte zajímavý dárek pro majitele iPhonu nebo byste rádi chtěli nějaký nový, netradiční obal, pak je Aroma Pooding pro vás jako dělaný.

aroma-pooding-1
aroma-pooding-fb

Dnes nejčtenější

.