Zavřít reklamu

Před několika dny jsme vás informovali o nákupu, ke kterému se schyluje na poli chytrých hodinek a nositelných doplňků. Společnost Fitbit, která stojí za mnoha fitness náramky a podobným příslušenstvím, kupuje společnost Pebble, která se soustředila vesměs na to samé. Včera se k celé věci poprvé veřejně vyjádřil také ředitel společnosti Pebble, který v blogu na webových stránkách společnosti popsal, jak to všechno bude nyní dál. Co bude s čerstvě prodanými produkty, jak to bude se zárukou, servisem a dalšími věcmi, které se týkají jejich produktů. 

V blogu v první řadě poděkoval všem, kteří se nějakým způsobem zapojili do rodiny majitelů Pebble produktů. Vzpomínal na skromné začátky značky na Kickstarteru i na stěžejní produkty, které ve své historii uvedli na trh. Dále také zmínil, že vzhledem k okolnostem, již značka Pebble není funkční a končí veškeré své aktivity. Počínaje výrobou, přes servis, záruční opravy a logicky také s prodejem zboží.

Pebble produkty budou i nadále pokračovat tak, jako doposud, ale uživatelé již nemohou očekávat takovou úroveň podpory, na kterou byli zvyklí. Všichni, kteří čekají na své zakoupené produkty dostanou peníze zpět. Společnost s okamžitou platností ukončuje veškeré prodejní aktivity. Veškeré objednávky vyřízené před 7. prosincem letošního roku, budou uhrazeny zpět. Zboží nakoupené v obchodech může být také vráceno. Detailní informace z blogu najdete zde.

Pebble Time Steel

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.