Zavřít reklamu

Že jsou produkty od Applu vhodnými společníky pro práci i zábavu, ví každý. Co ale možná hodně lidí neví, je, že díky těmto chytrým pomocníkům mohou ze svých firem či institucí vystrnadit papír, zvýšit efektivitu běžných i výjimečných procesů, ale hlavně ušetřit spoustu času. Chcete vědět, jak je to možné?

Nikoho určitě nebaví řešit rutinní administrativu vyplňováním papírů, trávit čas v čekárně u doktora nebo stát v zácpě na D1.  Se zácpou na dálnici nebo frontou u doktora je to těžké, na papírování ale lék existuje. Jmenuje se Sofa a je to nová cloudová aplikace pro ty, kteří si váží svého času a chtějí dělat věci bez zbytečného zdržování. Aplikace Sofa (odkaz na video) umožňuje schvalovat dovolenky, faktury, objednávky, výkazy práce nebo cesťáky kdekoliv, kdykoliv a na čemkoliv.

Díky této aplikaci můžete nový rok zahájit už bez papíru. Běžné agendy jsou dostupné hned po registraci a je možné si je vyzkoušet. Kromě toho lze však vytvářet i vlastní agendy, které na základě vaší organizační struktury, přidělených rolí (třeba finanční ředitel) nebo skupin (oddělení fakturace) umožní pomocí návrháře formulářů a systému pro modelování procesů vytvářet jakékoliv firemní procesy. K dispozici je i wizard pro jednoduchý návrh s využitím dostupného helpdesku.

Systém rovněž umožňuje spravovat datové schránky nebo přidělovat certifikáty v rámci firmy. Ve spolupráci s aplikací Signer si můžete zkopírovat účtenky a následně je odeslat do účtárny. Systém je dostupný nejen pro iOS a MacOS, ale i MS Windows i Android.

Vše o aplikaci Sofa se dozvíte zde. Na stejném místě si také můžete Sofuvyzkoušet – pro 3 uživatele je připraven balíček Free, který je zdarma. Balíčky Start nebo Plus jsou zpoplatněny podle počtu uživatelů.

lsa_clanek_img

 

 

Dnes nejčtenější

.