Zavřít reklamu

Do řady společností, které během posledních několika týdnů přišly na trh s novým krytem/obalem/pouzdrem pro nějaký nový iPhone, se může nově zařadit také společnost Mophie. Včera totiž představili jejich nový produkt s názvem Juice Pack Air, který, jak název napovídá, nabídne vestavěný akumulátor pro dobíjení telefonu za chodu. Novinka je k dispozici jak pro iPhone 7, tak pro iPhone 7 Plus. Hlavními taháky jsou tenký design, vysoká kapacita integrované baterie a možnost bezdrátového nabíjení Charge Force. 

Obal je kompatibilní s veškerým příslušenstvím pro bezdrátové nabíjení od společnosti Mophie, podporuje ovšem také řešení dalších výrobců a ostatních standardů pro bezdrátové nabíjení. Verze pro iPhone 7 obsahuje baterii o kapacitě 2 525mAh, zatímco ta pro model Plus „pouze“ 2 420mAh. Podle oficiálních údajů prodlouží tyto doplňující baterie životnost telefonu na 27, resp. 33 hodin hovoru.

Tělo obalu je tvořené dvěma kusy, tak jak je to u podobných periferií obvyklé. Tyto dvě části se rozpojí, telefon se vsune dovnitř a zase se spojí. Tělo obalu má matný finiš z tmavě šedivé barvy. Celé pouzdro ovšem značně zvětšuje velikost samotného telefonu (takový iPhone 7 Plus je velký již v původním provedení, tento obal tak nemusí sednout každému).

Samozřejmostí je zachování všech ovládacích prvků, které působí stále solidně. Pokud nemáte k dispozici hardware pro bezdrátové nabíjení, pouzdro (a telefon uvnitř) jde nabíjet skrze micro-USB kabel. V tomto případě se nejdříve nabíjí telefon, poté obal. Indikaci stavu baterie hlásí čtveřice LED diod na zadní straně obalu. Nevýhodou může být, že obal nedisponuje 3,5mm jack konektorem. Nemáte v něm totiž přístup k Lightning portu a můžete s ním tak využívat pouze Bluetooth sluchátka. Cena je nastavena na 100 dolarů za oba modely. Můžete si vybrat z následujících barevných variant – Black, Gold, Rose Gold, Navy Blue a Product (RED).

mophie-juice-pack-air-iphone-7-hero1

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.