Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Svět bez mobilních telefonů si dnes dokáže představit asi málokdo. Nebavíme se jen o nadšencích, kteří na mobilních zařízeních tráví většinu dne hraním her, chatováním a poslechem hudby, ale i o těch, kteří by bez svých telefonů nemohli pracovat nebo podnikat. Ne vždy je možnost být u zdroje eletřiny, a tak mnozí oslavují den, kdy světlo světa spatřila první powerbanka. Pro ty, kteří nevědí co to je, ale i pro ty, kteří jen nevědí, kterou si vybrat je určen právě tento článek.

K čemu vlastně powerbanky  slouží?

Powerbanky jsou zařízení, které slouží pro opakované nabíjení mobilních telefonů a dalších zařízení. Jedná se vlastně o takovou externí baterii, díky které lze nabíjet na cestách nebo kdekoliv jinde, kde není možnost eletrické energie.

Čím se řídit při výběru powerbanky?
Pomineme-li cenu, která je často důležitým faktorem a omezením, jsou tu důležité další faktory jako je hmotnost nebo velikost. Jedná se o zařízení na cesty proto by Vás nemělo limitovat. Ideální kombinací je tedy spojení příznivé ceny, kvality a velikosti. Kapacitou se míní, kolikrát je powerbanka schopná nabít vaše zařízení a tady se mnohdy dostáváme k rozepřím. Udávaná kapacita a počet nabití je úplně něco jiného. U powerbanek tedy hledejte  právě faktor, kolikrát je schopná vaše zařízení nabít.

powerbanky

Výkon versus cena
Abychom se zcela nevyhnuli ceně, uvedeme si příklad.
Vybrali jsme dvě značky, které se na českém trhu prodávají a přesvědčili nás svou kvalitou.
Za cenu něco málo přes třista korun je tu powerbanka Avacom s kapacitou 4000 mAh. Ideální pro své malé rozměry i hmotnost (pouhých 120g), která dokáže nabíjet dvě zařízení najednou.

Pokud hledáte výkonější zařízení, pak zvolte jednu z nejprodávanějších a nejoblíbenějších powerbanek na českém trhu Avacom 6000 mAh, která je favoritem především u manažerů. A to hlavně díky svému designu, kvalitou (nabije zežízení až 4x) , ale také komplexností díky zabudovaným lightning  a micro USB konektoru.

Nebo zvolte Power Choice One, tato powerbanka o kapacitě 10 400 mAh dokáže nabít telefon až 5x a díky svému celohliníkovému tělu je i velmi odolná. Obě tyto varianty lze pořidít do sedmiset korun. Stačí si už jen vybrat na www.powerbanka.cz a další dárek pod stromeček je na světě.

powerbankach

Dnes nejčtenější

.