Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

AnyMP4 AVCHD Converter
Díky aplikaci AnyMP4 AVCHD Converter můžete převést video AVCHD, MTS a M2TS na jakýkoliv oblíbený video formát jako např. MKV, MP4,MOV a další. Poté můžete video přehrát na jakékoliv zařízení (iPad, iPhone, iPod a Apple TV). Aplikace nabízí opravdu snadno ovladatelné uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id640034674 oldprice=“19,99€“]

DiscBurner
DiscBurner je profesionální vypalovací aplikací. Můžete použít DiscBurner na vypálení dat, ISO a DMG souborů. Podporuje CD, DVD, HD-DVD a BD. Aplikace nabízí 74 cizích jazyků včetně jazyka českého a slovenského.

[appbox appstore id779614719 oldprice=“4,99€“]

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci, a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“1,99€“]

AntiVirus BitSweeper
Většina kybernetických útoků jsou zaměřené na instalaci malwaru, které vedou k odcizení vašich osobních údajů nebo mohou způsobit finanční škody. Nač se stát obětí, když se můžete chránit prostou, přehlednou a bezpečnou aplikací jako je např. AntiVirus BitSweeper. Aplikace vám umožní proskenovat systém a identifikuje a odstraní jakýkoliv malware (viry, trojské koně, keyloggery a mnoho dalších hrozeb).

[appbox appstore id1161255139 oldprice=“14,99€“]

Orion Flyer
Vytvářejte krásné profesionálně vypadající letáčky během okamžiku. Orion Flyer nabízí praktický editor, ve kterém si můžete různě pohrát s textem, obrázky, šipkami a různými tvary. Orion Flyer také nabízí velké množství profesionálně vytvořených šablon pro vaše letáky, stovky různých fontů a barev.

[appbox appstore id1011995968 oldprice=“19,99€“]

Translator
Translator je praktickou aplikací, která vám umožní překládat jakýkoliv text do 58 světových jazyků. Jediné, co musíte udělat, je vybrat si zdrojový a cílový jazyk, napsat/vložit text a kliknout na ,,Translate”. Jednoduché a rychlé. Aplikace podporuje český a slovenský jazyk.

[appbox appstore id511360429 oldprice=“24,99€“]

M3 Undelete
M3 Undelete je profesionálním softwarem, který vám umožní navrátit zpět jakékoliv vymazané soubory. Aplikace je snadno použitelná a umí obnovit vymazané fotografie, hudbu, dokumenty, archivy, videa, audio, emaily a další.

[appbox appstore id1003170604 oldprice=“29,99€“]

HQ Photo
HQ Photo je program, který nabízí inovativní algoritmus, který umožňuje rozšíření vašich fotografií, které budou i po zvětšení velmi ostré. HQ Photo nabízí 20 přednastavených algoritmů i možnost vytvořit si vlastní algoritmus. Aplikace podporuje následující soubory: JPG, PNG, BMP, TIFF, PPM. HQ Photo stojí nyní 0,99€, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id450451849 oldprice=“14,99€“]

Equilibrium 3D
A máme tu hru, která je kombinací 3D Arkanoidu a plošinovky z první osoby. Jedinečnost této hry spočívá v tom, že ne všechny cihly mohou být zničeny koulí, některé musí být odpáleny z vnitřku cihly. Funguje to takovým způsobem, že v momentě, kdy trefíte cihlu koulí, budete přeneseni do vnitřku cihly, kde musíte najít rozbušku.

[appbox appstore id967828129 oldprice=“0,99€“]

Grim Legends
Vstupte do kouzelného světa plného legend a magie, který nabízí temné lesy, zakázané chrámy a opuštěné hrady. Je to oblast, která je zahalená ponurými záhadami a váš osud byl napsán dlouho předtím než jste se vůbec narodili. Ve stínu prastarého lesa, na spodní straně údolí, stojí osamělá vesnička Ravenbrook. Lidé jsou tu přátelští a pilní, ale na druhou stranu také velmi pověrčivý. Jednou v noci se vrací domů mladá žena na svatbu své sestry – dvojčete. Sestry se neviděly mnoho let, takže pozvání na svatbu bylo vcelku zvláštní. Skoro to vypadalo jako kdyby pozvánku napsal někdo jiný než nevěsta. Nicméně i přes určité obavy se dvojče vydá na svatbu své sestry..

[appbox appstore id892752499 oldprice=“6,99€“]

Fairy Tale Mysteries 2
Začněte pátrat v této krásné fantastické dobrodružné hře, která je inspirována klasickými pohádkami bratří Grimmů. Najděte si cestu do kouzelné země v oblacích a rychle porazte posledního obra než stihne zničit celý svět. Kdysi dávno byl svět jevištěm boje mezi zlověstnými obry a ušlechtilými mírovými strážci. Po urputném boji byli obři poraženi, s výjimkou jednoho, kterého strážci přemohli za pomocí mocné magie a vyhostili ho do tajemné země nad mraky. Tisíce let uplynulo a svět je opět na pokraji zániku. A to vše díky chlapci, kterému se dostaly do rukou kouzelné fazole a otevřel si cestu do oblak a ohrozil celé lidstvo. Nyní se musíte, jako vyšetřoval institutu Bratří Grimmů, vydat na cestu skrze magické světy a zachránit celé lidstvo, jehož osud vám leží v rukou.

[appbox appstore id1016597379 oldprice=“6,99€“]

About Love, Hate and the other ones
About Love, Hate and the other ones je puzzle hra, ve které se snažíte ovlivnit vaše okolí prostřednictvím Lásky a Nenávisti. Neměli stisknout tlačítko! Život na kopečku byl prostě perfektní pro Lásku a Nenávist, předtím než se objevilo to lesklé červené zařízení. Najednou jsou uvězněny ve tmavé a strašidelné jeskyni daleko od domova. Pomůžete jim se vrátit zpátky na kopeček, aby jejich život byl opět perfektní?

[appbox appstore id784531890 oldprice=“6,99€“]

Queen’s Quest
Queen’s Quest: Tower of Darkness je vzrušující dobrodružství inspirované jednou z pohádek bratří Grimmů a je umístěno ve vzdáleném království, které je plné kouzel, zázraků a tajuplných stvoření. Idylický život královské dědičky a jejího manžela je narušen, když démonický černokněžník vtrhne do jejich paláce a unese jejich nově narozenou dceru. Kdo je vlastně onen únosce? Proč unesl maličké dítě? Čas utíká a vy musíte zachránit celou rodinu a odpovědět na spoustu otázek.

[appbox appstore id1027287620 oldprice=“6,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Block’hood
[appbox steam simple 416210 oldprice=“9,99€“]

Face It – A game to fight inner demons
[appbox steam simple 364050 oldprice=“3,99€“]

Fly and Destroy
[appbox steam simple 508180 oldprice=“1,99€“]

Victory At Sea
[appbox steam simple 298480 oldprice=“21,99€“]

Neon Space
[appbox steam simple 468490 oldprice=“0,99€“]

apps macbook-air-all-faded-and-stuff

Dnes nejčtenější

.