Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

Photo Poster Pro
Photo Poster je efektivní fotoeditor a umožní vám vytvářet překrásné fotky i koláže. Aplikace nabízí více než 185 šablon pro vaše snímky, více než 275 filtrů a efektů, 600 samolepek a více než 165 fontů. Základní editační funkce jsou samozřejmostí. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id1143893278 oldprice=“2,99€“]

Triple A HD
Triple A je vysoce komplexní, kinetická a interaktivní aplikace. Triple A nabízí mnoho zábavy a relaxaci pro každého bez ohledu na věkovou kategorii. Aplikace nabízí 15 senzačních efektů, se kterými se rozhodněte nudit nebudete. Triple A bohužel už není zdarma, blbne plug-in.

[appbox appstore id857607006 oldprice=“1,99€“]

iSchool
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

TranslateSafari 2
TranslateSafari 2 je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari 2 umí nahlas předčítat ve více než 30 světových jazyků a skvělou zprávou je, že předčítá i v českém a slovenském jazyce!

[appbox appstore id955409467 oldprice=“4,99€“]

Speed PRO Multiplayer
Speed PRO je úžasnou multiplayer hrou pro osoby, které rádi chodí, běhají, jezdí na kole či dělají jakoukoli sportovní aktivitu. Stáhněte si tuto fajnovou aplikaci a proměňte vaše pohybové aktivity na vzrušující a kompetitivní multiplayer hru.

[appbox appstore id393763680 oldprice=“1,99€“]

Post Quicker
Post Quicker je jednoduchý příspěvkový klient. Aplikace vám umožní bleskurychle napsat a poslat příspěvek bez jakéhokoliv rušení. Post Quicker vám nabízí rychlou a snadnou cestu, jak sdílet příspěvek na Twitter a Facebook a posílat zprávy. Stačí poklepat, napsat a odeslat!

[appbox appstore id1043702053 oldprice=“0,99€“]

Runtastic Sit Ups
Chcete udělat 100 lehů-sedů? Je to vcelku ambiciózní plán, nicméně aplikace Runtastic Sit Ups vám na této cestě zcela jistě pomůže. Tato aplikace promění váš iPhone či iPad v osobního trenéra, který vám bude nápomocný při posílení vašich svalů kdykoliv a kdekoliv a nepožaduje žádné cvičební náčiní. Přestaňte snít o pevném těle a začněte pro to něco dělat. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id570183057 oldprice=“1,99€“]

Translator
S Translator můžete lehce překládat mezi 58 světovými jazyky. Vše, co musíte udělat, je zadat zdrojový jazyk a cílený jazyk, napsat svůj text a poklepat na tlačítko. Dokonce nemusíte ani psát text, stačí promluvit a váš projev bude převedený do textu a okamžitě přeložen. Překlad můžete poslat emailem, zprávami nebo sdílet na Facebooku či Twitteru. Aplikace podporuje češtinu i slovenštinu. První verze je pro všechna iOS a druhá je pouze pro iPad. Translator bohužel už není zdarma, nefunguje plug-in.

[appbox appstore id517409040 oldprice=“9,99€“]

[appbox appstore id545275529 oldprice=“9,99€“]

Presentlist
Presentlist je praktickou aplikací pro každého, kdo shání vánoční dárky pro své blízké. Bojíte se, abyste na někoho nezapomněli? V aplikaci si lehce vytvoříte seznam lidí, kterým chcete pořídit dárek a díky tomu budete mít neustálý přehled o stavu vašich dárků, jelikož můžete stanovit, jestli máte dárek vymyšlený, koupený nebo zatím nevíte. Narazíte v průběhu roku na perfektní vánoční dárek? Pravděpodobně na něj ve vánočním shonu zapomenete, takže si ho rovnou poznamenejte do aplikace i s možností přidat cenu, odkaz na e-shop či vlastní poznámku. Stále netušíte, co máte koupit rodičům nebo sourozencům? Aplikace vám i s tímhle pomůže. Zadejte věk a pohlaví dané osoby, aplikace vám doporučí vhodné dárky. Nemusíte se bát, aplikace průběžně mění nabízené dárky. Samozřejmostí je zaheslování aplikace, takže i když vám sourozenci vlezou do telefonu, tak se nic nedozví. V momentě, kdy jsem nalezla tuto aplikaci, tak jsem zajásala – podobnou aplikaci jsem už dlouho hledala. Pokud chcete podpořit tvorbu 15letých českých vývojářů, tak neváhejte a stahujte.

[appbox appstore id1161271159 oldprice=“0,99€“]

Speed PRO
Speed PRO je rychloměr s GPS a s možností ukládání jednotlivých tras. Aplikace měří vaši rychlost, průměrnou rychlost, nejvyšší rychlost, vzdálenost, čas, kurs a nadmořskou výšku. Speed PRO se také automaticky pozastaví v okamžiku, kdy se zastavíte.

[appbox appstore id510776298 oldprice=“1,99€“]

LUZMO
LUZMO je fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů, efektů, nálepek, kterými můžete podtrhnout význam svých snímků, upravení expozice, možnost nastavení ostrosti fotografie a mnoho dalšího. Své upravené fotografie poté můžete sdílet na Facebooku, Twitteru či rozeslat emailem.

[appbox appstore id681205606 oldprice=“4,99€“]

Raven
Raven je super relaxační hrou, ve které můžete létat jako havran. Hlavním cílem je zůstat naživu. Vašemu zdraví uškodí přečerpání času, kolize s velkými zvířaty a jedovaté houby. Můžete se napít vody, nasbírat ovoce a houby, abyste získali více zdraví. Zamávejte křídly a proleťte se! Hru si můžete prohlédnout zde na YouTube.

[appbox appstore id545082781 oldprice=“0,99€“]

Tesla Wars
Shromažděte všechno své strategické myšlení a všechny své rychlé reakce, abyste dokázali odrazit nekonečné útoky nelítostných nepřátel vyzbrojených motorovými pilami, palivovými nádržemi a raketami. Najděte tu nejlepší taktiku, abyste mohli shromažďovat své úspěchy a odměňovat se penězi.

[appbox appstore id368972957 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.