Zavřít reklamu

Před nedávnem jsme vás informovali, že systém Windows 10 nainstalovaný přes Boot Camp může odpálit reproduktory v novém MacBooku Pro (s Touch Barem i bez něho). Na vině byl špatný ovladač od Applu. Po nainstalování systému Windows 10 a jeho následném spuštění totiž začalo z reproduktorů ozývat praskání, a to i v momentě, kdy byl zvuk ztlumený. Praskání ustalo až v momentě, kdy se reproduktory zničily a byly tak v podstatě nepoužitelné.

Apple na problém zareagoval poměrně rychle a dnes vydal aktualizaci audio ovladače pro Boot Camp. Pokud tedy máte Windows 10 již na svém novém MacBooku nainstalovaný, aktualizujte si ovladač skrze Apple Software Update na systému Windows. V případě, že se teprve chystáte si Windows nainstalovat, můžete být bez obav, aktualizace již bude součástí instalace přes Boot Camp, jelikož se vám stáhne nejnovější verze všech ovladačů.

Pokud jste ale již Windows 10 na svůj nový MacBook Pro nainstalovali a reproduktory se vám zničily, tak vám aktualizace pochopitelně nepomůže. V takovém případě je potřeba spojit se s podporou Applu a žádat o výměnu poškozeného notebooku. Apple mění kus za kus, ale vzhledem k současné nedostupnosti modelů si budete na nový kus muset počkat několik týdnů.

macbook-pro-windows-fb

Dnes nejčtenější

.