Zavřít reklamu

V posledních několika dnech se řeší jedna závažná věc v souvislosti s iCloudem. Tou jsou spamy v kalendáři a ve fotostreamu. Tyto spamy tu jsou už dlouhou dobu, jejich frekvence však v poslední době neustále narůstá. Nejhorší na tom všem je, že se s tím nedá nijak efektivně bojovat, jelikož odmítnutím dáváte jasně najevo, že máte aktivní zařízení a spamu vám tak bude chodit více. O problému ví i Apple a jak se teď ukázalo, na řešení již pracuje a co nevidět by se měl tento antispamový systém dostat k uživatelům. 

Server iMore získal oficiální reakci Applu na problém se spamy v iCloudu. Tiskový mluvčí společnosti potvrdil, že Apple o problému ví a v současné době jej aktivně řeší.

Je nám líto, že uživatelé čelí neustálému spamu v iCloudu, ve formě pozvánek v kalendáři. V současné době se snažíme najít řešení, jak tento spam zlikvidovat. Podezřelé autory se snažíme najít a zablokovat, aby k něčemu takovému již nedocházelo.

Předpokládá se, že Apple tento „fix“ vydá v jednom z následujících updatů iOS. Mnoho uživatelů má s tímto spamem problém, jelikož jim likviduje plánování v jejich vlastním kalendáři. Existuje několik způsobů, jak spam odstranit, je to ovšem poměrně kostrbaté řešení a proto by bylo nejlepší, aby si Apple pospíšil a přišli co nejdříve s vlastním řešením.

icloudcalendarspam
icloud-iphone-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.