Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pořídili jste si nový MacBook a teď nevíte, co udělat s tím starým? Je škoda, aby jen tak ležel v šuplíku. I ten starý vám může být ještě k užitku.

Rádi vykoupíme váš starý MacBook za skutečně bezkonkurenční ceny. Mnoho lidí si svůj starý počítač od Applu jen schová do šuplíku a čeká, že se jim třeba ještě bude hodit. Ale přiznejme si to, máme tendenci, když se nám něco rozbije, vrátit se ke starým věcem, nebo si raději pořídit něco nového? Většina lidí v průměru nahrazuje starý telefon, iPad, či MacBook za nový jednou za dva roky. Nemusíte si doma dělat skladiště vašich bývalých spotřebičů. Raději je poskytněte na výkup. Udělají tak užitek vám i někomu dalšímu.

Pokud se rozhodnete zbavit se svého starého MacBooku, máte dvě možnosti, jak si za něj peníze vybrat. Buďto je dostanete jako hotovost, nebo protiúčtem a vyberete si nový MacBook, iPhone, či jiný Apple produkt z naší nabídky. Můžete tak cenu nového produktu velmi snížit. Tím, že AppleTRH.cz váš starý MacBook odkoupí, tak můžete získat nový telefon za skvělou cenu a navíc ušetříte místo, které by vám jinak doma zabíral. Naše vysoké postavení na trhu nám umožňuje nabídnout skutečně bezkonkurenční výkupní ceny.

Proč poskytnout Apple produkt k výkupu zrovna AppleTRH.cz?

Přinášíme vám několik výhod. Kromě profesionálního a vstřícného přístupu, který je pro nás samozřejmostí, jsou to především:

  • Nejvyšší výkupní ceny na trhu
  • Peníze ihned na ruku
  • Široký výběr produktů pro nákup na protiúčet

Přineste svůj starý MacBook a my vám za něj nabídneme cenu. Jestliže se vám bude naše nabídka zamlouvat, potom vám ihned můžeme vyplatit peníze na ruku, nebo si můžete vybrat kterýkoliv z produktů a z jeho ceny vám výkupní cenu odečteme. Je to jednoduché a výhodné pro obě strany. Proto se na nás neváhejte obrátit.

MacBook FB Appletrh

 

Dnes nejčtenější

.