Zavřít reklamu

Black Friday máme již za sebou, stejně tak jako se pomalu ale jistě loučí slevy z následující akce s názvem Cyber Monday. Cyber Monday je tradiční nástupce černého pátku a v tomto případě se jedná o výrazné slevy elektroniky. V USA se dají v rámci těchto slevových akcích sehnat opravdu super nabídky. U nás je to zatím spíše hra vabank, kdy člověk příliš neví, jestli má opravdu slevu, nebo se stal jen obětí podvodu. V Americe ovšem slevy byly a to pořádné. Nejvíce se prodával iPad a sluchátka Beats

Se zajímavými daty přišla společnost Adobe, která se zaměřila na nejpopulárnější nákupy v průběhu Cyber Monday. V jejich žebříčku se iPad dostal do pětice nejprodávanějších předmětů. Společnost bohužel nerozlišuje jednotlivé modely, je ale jasné, že většinu prodejů tvoří klasický iPad Air a Mini, na ty totiž byly největší akce.

Společně s iPady se nejlépe prodávaly například herní konzole PS4 a Xbox One, 4K televize od Samsungu a tablety Amazon Fire. Obrovský zájem byl také o sluchátka Beats, které na mnoha místech prostě došly, jelikož jich měli prodejci nedostatečnou zásobu. Meziroční tržby během Cyber Monday povyrostly o více než 10% a mohlo by se tak jednat o historicky nejvýdělečnější den vůbec.

Beats FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.