Zavřít reklamu

Google Pixel je vskutku povedený telefon a zdárně konkuruje nabídce od Applu v segmentu vlajkových lodí. Od jeho vydání jsme tu měli již několik různých testů, ve kterých si tyto telefony změřily své síly. Nyní se na webu objevila velmi zajímavá věc. V rámci jednoho srovnávacího testu se totiž zjistilo, že vlajková loď Googlu si z nějakého důvodu nedokáže poradit se screenshoty, které pochází z iPhonu 7 Plus. Google Pixel neumí obrázky zobrazit a výsledek vypadá velmi zvláštně. Však se také můžete podívat níže. 

Podle informací od uživatelů nefunguje pouze spojení mezi modelem Google Pixel a iPhone 7 Plus. Screenshoty z předchozích iPhonů z nějakého důvodů fungují v Pixelu absolutně bez problému. Stejně tak je to i v opačném případě. Pokud svému kamarádovi ovšem pošlete snímek obrazovky vašeho iPhonu 7 Plus, a on bude mít náhodou Google Pixel, moc informací ze snímku nezjistí.

Zajímavostí je, že ne všechny snímky jsou na Pixelu nepoužitelné. Například screenshot domácí obrazovky, nebo systémového prostředí, jsou většinou v pořádku. Jakmile si ovšem vyfotíte nějakou aplikaci nebo hru, na Pixelu se již nezobrazí. Stane se tak ovšem pouze v případě, že snímek pošlete skrze MMS nebo Hangouts. Jakmile jde například přes Whatsapp nebo Messenger, vše je opět v pořádku. V současné době se neví, co tuto chybu způsobuje.

pixel-ip7-screenshot2
pixel-iphone-7-screenshot

iphone-7-vs-google-pixel-fb

Zdroj: iPhonehacks

Dnes nejčtenější

.