Zavřít reklamu

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May, to je trojice jmen, která zná každý fanoušek aut na světě. A právě tato slavná trojka, která se proslavila nejen pořadem Top Gear dnes spustila sociální síť určenou všem fanouškům vozů, závodů, tratí, servisů, tuningu a všeho co s auty jakkoli souvisí.

Musím říct, že Drivetribe je po pár desítkách minut co jsem ji zkoušel skutečně super. Celá síť má však ještě nějaké ty mouchy a tak se nemsíte divit, že se vám v aplikaci ukazují jiné věci než na webu a tak podobně, to jsou však počáteční chybky, které se ladí a věřím, že budou brzy v pořádku.

Drivetribe je síť do které se přihlásíte pomocí facebooku a následně si vyberete témata, o která se zajímáte. Může to být slavný jezdec, konkrétní značka, Jeremy Clarkson nebo například anglické vozy a tak dále. Jakmile máte zvoleno jste součástí Drivetribe a můžete přidávat do daných skupin příspěvky, komentovat je, sdílet a dávat jim lajky, kterým se však říká „bump“.

Tím nejzajímavějším co síť nabízí je možnost založit vlastní Tribe, což je vlastní skupina, která se může týkat čehokoli chcete. Založíte si tak například skupinu pro milovníky vozů Bentley a čekáte, až se naplní jejich příspěvky. Jakmile skupinu vytvoříte, máte přístup do takzvaného Drivetribe Studio, což je editor příspěvků, fotografií a systém, pomocí kterého v podstatě administrujete svoji skupinu.

Vše je však velmi intuitivní a jednoduché tak, abyste mohli tvořit zajímavý obsah v rámci své skupiny bez toho, aniž byste museli mít nějaké pokročilé znalosti. Drivetribe má v současné době také aplikaci pro Android a samozřejmě také iOS, kterou si můžete zdarma stáhnout v iTunes App Store přímo zde.

13667944_272703373109808_8389076221173166420_o

Dnes nejčtenější

.