Zavřít reklamu

Máme tu opět konec měsíce a to znamená jediné. Podíváme se na detailní video toho, jak se za měsíc posunula stavba nové centrály Applu. Původní plán počítal s tím, že bude Apple Campus 2 hotový do konce roku a zaměstnanci se začnou od ledna stěhovat. Od původních plánu se ovšem muselo upustit kvůli posunu dokončení celého komplexu, které je nyní naplánováno na jaro 2017. Vesměs by se však mělo jednat jen o povrchové úpravy a další drobnosti. Hlavní budovy by měly být do konce roku hotové, jak naznačuje video. 

Podle videa je jasně patrné, že hlavní budova je vesměs hotová. Na několika místech na střeše chybí ještě poslední solární panely ale z venkovního pohledu to vypadá, že je vše připraveno. Bylo by velmi zajímavé se podívat, jak to v Apple Campus 2 vypadá uvnitř. Nový komplex ovšem není jen o jedné hlavní budově. Sekundují jí další, ale i ty jsou již vesměs hotové.

Ať už se jedná o obrovské garáže, auditorium, fitness centra a další doprovodné objekty. Nejvíce práce budou mít dělníci s úpravou terénu. Právě tyto práce budou trvat ještě minimálně půl roku, vzhledem k požadavkům na velmi komplexní provedení. Navíc se má v komplexu vysázet na 20 tisíc stromků. Až si podobný článek napíšeme příště, hlavní budova by měla být dokončená tak uvidíme, zda-li to dělníci opravdu stihnou.

apple-campus-2-december

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.