Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Jistě budete souhlasit s tím, že poškrábat si nový mobil ještě dřív, než jste se stihli pochlubit všem svým přátelům, kolegům a známým, je pořádná otrava. A stalo se to spoustě z nás. Někdy stačí opravdu málo – strčit mobil do kapsy k mincím, dát ho do tašky spolu s klíči, nechtěně ho upustit na nerovný povrch. A co pak s tím? Smířit se s ošklivým pavoukem na krásném mobilu, vyhodit peníze za opravu, vyhodit mobil…?!

NE! Co vyzkoušet nové ochranné sklo, které už něco vydrží? Řeč je o téměř neporazitelném silákovi jménem PanzerGlass. V testech mu nijak neublížilo bouchání hlavou kladiva, škrábání ani bodání nožem nebo pouštění telefonu na podlahu. Až pořádný box ostřejší hranou kladiva skončil popraskáním (odkaz na video níže). Holt nikdo není dokonalý, ani PanzerGlass. Ale i tak to je co říct, nemyslíte? Jak často je totiž váš telefon ohrožován kladivem?

Dánská společnost PanzerGlass nabízí ta nejtvrdší tvrzená skla s nejlepší ochranou proti rozbití. Díky svým ochranným vlastnostem byla dokonce vyhlášena vítězem testu kontrolního sdružení TÜV NORD.  Ochranná skla PanzerGlass totiž poskytují 2–3x vyšší odolnost než běžné výrobky.  Jsou tenká 0,4 milimetru a mají čtyři vrstvy: úplně vespod je silikonová, na ní pružný PET film, dále tvrzené sklo 9x silnější než běžné a na vrchu oleofobní povlak proti otiskům prstů. Design těchto skel je navíc na tak vysoké úrovni, že díky zaoblení, přesnému lícování a barvení prémiových skel nikdo nepozná, že máte tvrzené sklo nalepeno, a můžete se tak stále radovat z prémiového designu vašeho telefonu.

Ochranné sklo PanzerGlass bylo díky svým ochranným vlastnostem vyhlášeno vítězem testu kontrolního sdružení TÜV NORD. Skla PanzerGlass garantují 2–3x vyšší odolnost než ostatní výrobky na trhu.

Aplikace PanzerGlassu je také jednoduchá, rychlá a není se čeho bát! K ochrannému sklu se dodává všechno potřebné vybavení, které slouží pro odstranění a odmaštění displeje až po bezproblémovou aplikaci. Pokud nejste manuálně zruční, ani tak nemusíte mít z aplikace skla strach. Pokud sklo nalepíte špatně, můžete ho jednoduše odlepit a znovu přilepit.

V sortimentu společnosti PanzerGlass naleznete tvrzená skla pro většinu současných mobilních telefonů, tabletů a chytrých hodinek společností Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Sony, LG, HTC, Honor a Microsoft. Stačí si jen vybrat! A pozor, nová tvrzená skla na iPhone 7 jsou již také skladem. Pokud máte strach z pavouků či pavučin a vy a váš telefon jste nerozlučná dvojka, vyzkoušejte PanzerGlass. Sami budete překvapeni jeho tuhým kořínkem. Pojďte do toho, cena je víc než příznivá! Jen s tím kladivem opatrně…nikdo přece není dokonalý.

premium-900x4501

Dnes nejčtenější

.