Zavřít reklamu

V březnu letošního roku se na startupovém serveru Indiegogo objevila kampaň, představující trojici řemínků pro Apple Watch. Řemínky byly kompletně zhotovené ze dřeva. Nesly název Ottm a tento týden se z výrobního procesu vydaly první kousky do rukou svých novopečených majitelů. K dispozici jsou ve velikosti 38 mm i 42 mm a ve třech barevných odstínech.

Řemínky nesou certifikát Applu a jsou vyrobeny ručně z tvrdého dřeva vysoké kvality, ošetřeného tungovým olejem. K dostání jsou v barevných variantách Maple (světlý), Sandalwood (červenočerný) a Zebrawood (žíhaný řemínek). Podle prvních ohlasů je netradiční dřevěný materiál řemínků příjemný na nošení. Zapínají se sponou z nerezové oceli.  Jednotlivé řádky řemínku jsou spojené malými kovovými svorkami, náhradní svorky jsou – stejně jako přídavné články prodloužení – součástí balení řemínku.

Délku řemínku lze odebráním či přidáním článků přizpůsobit jak úzkému, tak širšímu zápěstí. Struktura řemínku umožňuje kůži na zápěstí volněji dýchat, ale vzhledem k použitému materiálu je ale velkým rizikem styk s vodou, kdy se dřevo může snadno poškodit. Řemínky Ottm jsou k dispozici také majitelům chytrých hodinek Android Wear a Pebble. Společnost, která řemínky vyrábí, přislíbila za každé zakoupené hodinky zasadit strom v lesích Britské Kolumbie. Řemínky nejsou bohužel levnou záležitostí – varianta Sandalwood stojí 49,99 dolarů, Zebrawood 39,99 dolarů a Maple 29,99 dolarů.

sokkaadlwf3cvrle0q31

Zdroj: iDownloadBlog.com

Dnes nejčtenější

.