Zavřít reklamu

Microsoft dneska pro iOS a Android vydal legendární karetní hru Solitaire, kterou zná asi každý mladší i starší uživatel Windows. Hra Solitaire je totiž součástí „woken“ už od pradávna a v podstatě všichni jsme si jejím hraním krátili dlouhý čas na hodinách informatiky na základních školách (především ti, kteří se narodili v 90. letech). Solitaire od Microsoftu je na systémech Windows dostupný již více než 25 let, ale nyní je to poprvé, co se dostal také na jiné platformy, tedy na iOS a Android.

Microsoft Solitaire Collection, jak se celá hra nazývá, zahrnuje všechny klasické karetní hry od Microsoftu jako Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid a Tripeaks. Navíc pro hráče nabízí každodenní úkoly se čtyřmi úrovněmi obtížnosti a díky integraci Xbox Live se můžete do hry přihlásit pod svým účtem, soupeřit s ostatními uživateli a získávat různá ocenění.

Hra Microsoft Solitaire Collection je na App Store zdarma ke stažení pro iPhone, iPad a iPod touch. VE hře si pak pomocí in-app nákupu za 1,99 € měsíčně můžete provést upgrade na premium, čímž odstraníte reklamy a získáte dvakrát tak větší odměny.

[appbox appstore simple id1103438575]

solitaire-fb

 

Dnes nejčtenější

.