Zavřít reklamu

MacX Video Converter Pro, nejlepší video konvertor pro Mac, je nyní v rámci akce Black Friday zdarma. Během roku stojí aplikace nemalých 50 dolarů (cca 1250 korun), ale nyní je až do 5. prosince její plná verze zcela zdarma. Denně společnost Digiarty rozdá maximálně 1000 kopií. Pro získání aplikace si ji stačí stáhnout, zadat e-mail, na který vám přijde registrační klíč a ten pak vyplnit přímo v aplikaci. Jedná se o téměř plnou verzi HD konvertoru, se všemi funkcemi. Jediné omezení je, že ji nelze aktualizovat. Pokud byste měli zájem o plnou verzi včetně aktualizací, můžete si jí nyní pořídit v rámci časové omezené Thanksgiving akce o 60% levněji přímo zde.

A k čemu je vlastně MacX Video Converter Pro dobrý? Vzhledem k tomu, že se jedná o nejlepší video konvertor pro Mac, tak toho umí docela hodně. V první řadě samozřejmě dokáže konvertovat video a audio soubory do mnoha formátu včetně 4K UHD, MKV, MP4, AVI, WMV, MOV a mnoha dalších. Program podporuje přes 320 video a přes 50 audio kodeků. Videa ve všech formátech si pak můžete přehrát na 5KPlayeru, což je jeden z nejlepších přehrávačů pro Mac a sám jej s oblibou používám, protože podporu širokou škálu kodeků.

Kromě konvertování je ale možné v MacX Video Converter Pro videa i stříhat, spojovat, ořezávat, přidávat titulky nebo vodoznaky. Všechna vytvořená videa pak lze převést do přednastavených formátů pro jednotlivá zařízení od Applu (iPhone, iPad, Apple TV, iPod atd.), ale i pro zařízení s Androidem, pro Xbox nebo i přímo pro YouTube či pro Facebook a další. Dobrou zprávou je, že se jedná o první video converter na světě, který podporuje hardwarové akceleraci Intel QSV, která až 16krát zrychlí konverzi videa bez ztráty kvality.

Na MacX Video Converter Pro se vám ale ze všeho nejvíce bude jistě líbit, že umí stahovat videa z YouTube, Facebooku a 300 dalších stránek. Videa pak lze převádět z YouTuber na MP3 a nahrávat si je můžete rovnou do iPhonu, iPodu nebo kteréhokoli jiného zařízení. Aplikace podporuje stahování v nejvyšší kvalitně, kterou stahované video nabídne a vybrat si můžete z několika formátu a rozlišení.

Dále určitě stojí za zmínku, že MacX Video Converter Pro umí nahrávat i obrazovku počítače. Z nahrávky vytvoří video, které můžete sestříhat, ořezat nebo jinak upravit a nahrát rovnou na YouTube. Podobně umí nahrávat i z přední FaceTime kamery na MacBooku a video opět můžete dále upravovat přímo v aplikaci.

Na závěr ještě vyzdvihnu funkci, která umí z vybraných fotografií udělat krátké klipy, ke kterým můžete přidat popisky, pozadí, hudbu nebo i své mluvené slovo.Vytvořenou prezentaci pak lze opět nahrát rovnou do iPhonu a iPadu nebo na Facebook, YouTube atd.

nejlepsi-video-konvertor-pro-mac
macx-video-converter-nejlepsi-video-konvertor-pro-mac-fb

Dnes nejčtenější

.