Zavřít reklamu

Podle několika zpráv od různých zdrojů nezávislých na sobě, by měly nové iPady spatřit světlo světa příští rok na jaře. Po jejich boku bohužel nespatříme aktualizovaný iPhone SE, ale zato by se měl objevit zcela nový iPad s uhlopříčkou displeje 10,1 palce a s minimálními rámečky. Je otázkou, jak se bude nový iPad jmenovat, ale mohlo by jít o iPad Pro 2 s tím, že současné iPady Pro budou jen mírně aktualizované a prodávané po boku novinky za nižší cenu, jako je tomu nyní u Apple Watch. Jedná se ale jen o spekulace.

Pokud by vás zajímalo, jak by nový iPad s úzkými rámečky okolo displeje mohl vypadat, pak se určitě mrkněte do galerie níže. Designér, který si přezdívá AppleiDesigner na svém Instagramu sdílel pár obrázků svého konceptu „bezrámečkového“ iPadu a jeho dílo rozhodně není k zahození.

Na poslední fotografii naleznete kromě zadní strany iPadu také iPhone 7 v barevné variantě Jet White, o kterém se nedáno začalo spekulovat a kterou by Apple mohl ohlásit právě na jarní konference společně s novými iPady.

ipad-pro-2-concept-fb

Dnes nejčtenější

.