Zavřít reklamu

Black Friday je velice oblíbenou nákupní akcí, kdy řada prodejců výrazně zlevňuje své zboží. Loni se společnost Apple „černého pátku“ nezúčastnila (na rozdíl od svých resellerů) a nikdo nevěděl, jak to bude tento rok. V noci na dnešek přibyla na jejím oficiálním webu speciální stránka, určená právě pátečním velkým slevám. 

Apple v noci na dnešek aktualizoval svůj web, na který přidal zbrusu novou stránku, lákající k pátečním výhodným nákupům. Loni se Apple „černého pátku“ nezúčastnil a jeho výrobky na výhodnou cenu nabízeli maloobchodní prodejci třetích stran. „Pátek nemůže přijít dost brzy. Naše jednodenní nákupní akce tu bude dříve, než se nadějete. Přijďte v pátek a odškrtněte si vše ze svého seznamu,“ píše se na americké verzi stránek Applu. Česká mutace uvádí Black Friday slovy „Už aby byl pátek“, úvodní stránka je doplněna fotografií Apple Watch s datem 25.11.

Loni uvedla Angela Ahrendts z divize maloobchodu, že důvodem, proč se Apple loni nezúčastnil akce Black Friday, byl vztah k zaměstnancům:“Být hodný na své zaměstnance je vždy dobré pro byznys.“ Ať  už tím chtěla říci cokoliv, letos se postoj společnosti zjevně změnil a zákazníci se tak mohou těšit na slevy přímo na webu Applu – otázka je, jak velké budou. Americká verze stránek nabízí v rámci Black Friday bezplatné doručení při objednávce zboží, které je skladem, do pěti hodin odpoledne tamního času. O této nabídce se česká verze nezmiňuje, naleznete zde jen upozornění na bezplatné doručení při objednávce v hodnotě více než 1100 korun. Akce Black Friday se týká i nákupů v aplikaci Apple Store a v obchodech. Kromě upozornění na Black Friday se na stránkách Applu nacházejí i zjednodušené odkazy na speciální nákupní akce dárků – Apple dárky, hudební dárky, fotografické dárky a hry a hračky. Obsah nabídky k černému pátku zatím Apple drží pod pokličkou a s největší pravděpodobností ho odtajní až v pátek. V minulosti nabízel například výhodné dárkové poukázky, v evropských obchodech nabízel ale také tradičnější slevy.

black-friday-fb

 

Dnes nejčtenější

.