Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF to Word Converter
Konvertujte rychle a pečlivě jakýkoliv PDF soubor na formát .doc/.docx/RTF. Aplikace vám umožní konvertovat najednou více než jeden soubor najednou. Pokud potřebujete z PDF souboru konvertovat pouze určité stránky, tak vám aplikace také vyjde vstříc.

[appbox appstore id862302480 oldprice=“9,99€“]

Desktopr
Desktopr je snadnou cestou k rozšíření  možností plochy vašeho Macu. S Desktopr můžete nastavit jakoukoliv webovou stránku či video jako pozadí vašeho počítače. Díky Desktopr je nyní možné si nastavit Facebook, Gmail, Twitter, oblíbený blog či magazín jako pozadí.

[appbox appstore id452693880 oldprice=“0,99€“]

Vault 101
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám zaručí vysokou bezpečnost pro vaše soukromé informace, tak jste našli tu pravou. Vault 101 vám pomůže udržet vaše data chráněna za pomocí kódování AES-256. Aplikace také nabízí jednoduché spravování souborů.

[appbox appstore id1007183645 oldprice=“4,99€“]

PDF Merge Super
PDF Merge Super vám pomůže sloučit vícero PDF souborů do jednoho souboru. Aplikace vám také umožní vybrat jakoukoliv část stránky z vybraného PDF souboru a vytvořit nový PDF soubor. Také můžete svůj nově vytvořený PDF soubor zaheslovat.

[appbox appstore id780422621 oldprice=“2,99€“]

Mini Ninjas
Představujeme vám ty nejmenší hrdiny na světě – roztomilé malé ninjy z Japonska. Připojte se k Hirovi a jeho malým ninja kamarádům, kteří potují skrze očarované země, aby svedli souboj se zlým samujarem Warlordem a jeho magickou armádou. Hra nabízí šest ninjových postav, mezi kterými může hráč snadno přepínat. Každý z těchto hrdinů má odlišné schopnosti, dovednosti, zbraně a pohyby.

[appbox appstore id414210971 oldprice=“9,99€“]

Rayman® Origins
Dnes vám přinášíme slevu na herní oblíbenou klasiku – Rayman® Origins. Rayman® se vrací v kouzelném dobrodružstvím, které vás navrátí do 2D starých časů. V momentě, kdy začíná invaze děsivých příšer ohrožovat mír a klid, tak se musí Rayman® vrátit a zachránit svůj idylický domov. Určitě budete potřebovat všechny vaše schopnosti a dovednosti, abyste zavedli pořádek.

[appbox appstore id696651502 oldprice=“14,99€“]

LEGO Harry Potter
Zažijte kouzla a dobrodružství Harryho Pottera a jeho přátel v prvním příběhu ze čtyř. Vrhejte kouzla, vytvářejte lektvary a prozkoumejte fantastický svět v této zábavné akční adventuře, která je určená pro celou rodinu. Připojte se k Harrymu, Ronovi, Hermioně a dalším oblíbeným postavám v Bradavicích a naučte se umění kouzel a prozkoumejte Zapovězený les, Prasinky a další lokace.

[appbox appstore id411279622 oldprice=“19,99€“]

Hero of the Kingdom
Žili jste spokojený a poklidný život na vaší malé farmě spolu se svým otcem. Jednoho slunečného dne se váž život naprosto změnil. Zákeřní bandité přepadli váš domov a spálili ho. Váš otec se pohřešuje. Temnota padá přes celou zemi a vy se chystáte na nebezpečnou cestu na místa, která neznáte. Musíte překonat svůj strach a nalézt svého otce. Tenhle strhující zážitek bude vaším životním dobrodružstvím. V této hře prozkoumáte obrovskou část své země, potkáte mnoho osob, budete lovit zvířata, sbírat bylinky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1157942219 oldprice=“5,99€“]

Sonic & SEGA All
Vyberte si jednu z 21 nejslavnějších postav (Sonic, Tails, Dr. Eggman, Amigo a další) ze SEGA a zasoutěžte si  na okruzích inspirovaných ze skvěle vymyšlených herních světů (tropické pláže, centrum Toky a další). Zůstaňte v čele celé kolony za pomocí unikátních schopností a tajných zkratek, které musíte odhalit.

[appbox appstore id530435997 oldprice=“9,99€“]

LEGO Star Wars
LEGO Star Wars je ideální hrou pro všechny fanoušky LEGA a Star Wars. Moudře si vyberte svojí postavu, řešte různé hádanky a spolupracujte se svým týmem, abyste porazili temnou stranu. Odemkněte více než 160 postav, zažijte různá překvapení a zábavné okamžiky s touto poutavou hrou.

Recenze uživatele:
,,Chytlavá, troufám si říci až návyková záležitost, u které se dobře pobaví jak mladší tak starší hráči. Díky různým možnostem hraní a bonusovým levelům je i trvanlivost hry poměrně vysoká. Grafika je pěkná i na starších strojích (MBP13 2010 má všechny efekty na max), hudba je samozřejmě původní filmová. Ferel ve svých hrách důsledně podporuje gampady, což hraní znatelně ulehčuje (a šetří klávesnice). Pro Star Wars fany prakticky povinnost, ale doporučuji i všem ostatním.”

[appbox appstore id422055550 oldprice=“19,99€“]

Tomb Raider
Byli nebo jste fanoušky herní klasiky Tomb Raider? Začněte vše prozkoumávat a nenechte se ničím zastavit. Dobrodružná archeoložka Lara Croft se vždy pustí do nějaké odvážné expedice, aby po něčem pátrala. Zkombinujte vaší vychytralost, Lary gymnastické schopnosti, vyhledejte skryté relíkvie (posílení zdraví) a vyřešte epické vícefázové hádanky.

[appbox appstore id1014924273 oldprice=“9,99€“]

Thief™: Shadow Edition
Začněte krást skrze stíny stejně jako Garrett, což je mistr zlodějů s tajemnými schopnostmi, které z něj dělají nejhledanější muže v opuštěném městě. Dostaňte se do trezorů, vyhněte se všem strážcům a troufejte se na stále odvážnější loupeže.

[appbox appstore id947785746 oldprice=“34,99€“]

Battlestations
V Battlestations Midway převezmete velení nad svou flotilou a dokonce můžete převzít přímou kontrolu nad jakoukoliv jednotkou. Aplikace nabízí kombinaci akční a strategické hry, ve které jsou taktiky a schopnosti stejnoměrně testovány. K dispozici máte více než 60 legendárních válečných strojů, včetně velkých letadlových lodí, bitevních lodí, torpédoborců, bitevních letadel, bombardérů a dokonce i ponorek. Je zcela na vás, jak se k boji postavíte a zda porazíte japonskou flotilu.

[appbox appstore id437449483 oldprice=“14,99€“]

DiRT 3 Complete Edition
Překonejte různorodé prvky a předjeďte své soupeře ve finských lesích, rozviřte prach na afrických pláních, klouzejte se přes ledovou stezkou v Aspenu, Coloradu a mnoho dalšího. V této hře se pořádně seznámíte s prachem, asfaltem, štěrkem, sněhem během projížděk na velkolepých tratích.

Recenze uživatele:
,,Graficky velmi dobrá pokud jezdíte a nezkoumáte třeba fanoušky jestli jsou jako živí.
Chování aut je na velmi dobré úrovni. Řízení je nejblíže skutečnosti ze všech her co znám, dokonce se auto dá jednoduše poškodit (nejen vizuálně) až zničit. Několikrát za závod se dá vrátit v čase asi o 10 sekund. Jenomže bez volantu se ovládá dost špatně, řízení je velmi přecitlivělé a nedá se nastavit. Nastavení pro volanty tu ale jsou mnohé.
Nejdříve nešla zapnout ale stačilo přenastavit Game Centre. Hra ale stále padá, nikdy se mě nepodařilo zajet více než jedno kolo aniž by spadla. Při nejnáročnějším nastavení mám 20fps a ani při nejnižším se samovypínání nevyřeší. To je velká škoda, kdyby fungovala jak má, už sháním volant s pedály.
Stojí za zmínku že menu je obsáhlé a chvíli trvá než se člověk začne orientovat a prokliká se kam chce. “

[appbox appstore id910949621 oldprice=“29,99€“]

The Lord of the Rings
The Lord of the Rings kombinuje skvělou akci a pohlcující RPG, které můžete hrát buď v režimu jednoho hráče nebo kooperativní multiplayeru přes lokální síť. Sauronovi temné síly jsou na pochodu a jediný, kdo se jim může postavit je malá skupinka hrdinů. Ranger Eradan, elf Adriel a trpaslík Farin se vydali na epické dobrodružství napříč zamrzlými horskými průsmyky, starodávnými lesy a gigantickými citadelami s cílem ochránit Sever před zkázou.

Recenze uživatele
,,Nejprve upozorňuji že nejsem moc příznivcem těchto žánrů. Zakoupil jsem jen v akci. Grafika slušná ale hned na začátku jsem vůbec nevěděl co se po mě chce. Pro někoho kdo má tento stil her rád a pokud je cena v akci tak ano. Jinak spíše určitě nedoporučuji.”

[appbox appstore id611117788 oldprice=“19,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Shank 2
[appbox steam simple 102840 oldprice=“9,99€“]

Darkest Dungeon
[appbox steam simple 262060 oldprice=“22,99€“]

Breach & Clear
[appbox steam simple 266130 oldprice=“14,99€“]

Deponia: The Complete Journey
[appbox steam simple 292910 oldprice=“39,99€“]

Grim Legends: The Forsaken Bride
[appbox steam simple 284850 oldprice=“7,99€“]

Dnes nejčtenější

.