Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Starlight
Začněte prozkoumávat oblohu s pomocí aplikace Starlight. Stačí namířit svůj iPhone, iPad či iPod Touch  k noční obloze a uvidíte, které hvězdy, planety a konstelace jsou nad vámi. Se Starlight budete mít všechny potřebné informace na dosah vašich prstů. Pojďte se něco přiučit o hvězdách a planetách s aplikací Starlight.

[appbox appstore id762002305 oldprice=“1,99€“]

OneDay
Zapomínáte neustále na narozeniny či nějaké výročí? Pokud ano, tak tato aplikace vám zachrání život. OneDay vám nabízí odpočítávání dnů, které zbývají do vámi určené události ve vašem životě. Může se jednat o naprosto cokoliv – pracovní porady, narozeniny, dovolená, výročí, záleží pouze na vaší kreativitě.

[appbox appstore id1103749083 oldprice=“2,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

Tapback Pack
Tapback Pack vám nabízí hromadu užitečných samolepek pro vyjádření vaší nálady v iMessage.

[appbox appstore id1168446770 oldprice=“0,99€“]

Fitness Online
Fitness Online je nový fitness průvodce, který vám nabízí mnoho cviků a zároveň také tréninkových plánů. Vývojáři také slibují každé dva měsíce nové aktualizace, které přinesou nové tréninkové plány a cviky. Každý trénink má 3 úrovně (začátečník, středně pokročilý, pokročilý).

Recenze uživatele:
,,?????? „

[appbox appstore id1102007709 oldprice=“1,99€“]

PureBlock
PureBlock vám umožní blokovat webový obsah, který vás ruší při prohlížení webových stránek. Automaticky odstraní jakoukoliv reklamu z webové stránky, takže budete moct prohlížet rychleji a nebude vás nic rušit.

[appbox appstore id1044097236 oldprice=“1,99€“]

WiFi Device Scanner
WiFi Device Scanner skenuje vaší síť a ohlašuje všechna zařízení připojená k vaší WiFi.

[appbox appstore id577610438 oldprice=“9,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

Screeny
Screeny je užitečnou aplikací, která vám pomůže ušetřit místo, které vám zabírají screenshoty vaší obrazovky. Aplikace proskenuje vaše fotoalbum a pomůže najít a vymazat screenshoty, které už nepotřebujete.

[appbox appstore id941121450 oldprice=“0,99€“]

iPicBox
iPicBox je skvělou aplikací, která vám spolehlivě ochrání vaše privátní fotografie. Aplikace nabízí možnost uzamknout jednotlivé soubory či fotografie. Všechny své snímky můžete roztřídit do neomezeného počtu složek. iPicBox dále nabízí snadné fungování základních operací jako např. přidávat, smazat, editovat, přesunout.

[appbox appstore id1013779674 oldprice=“0,99€“]

Slender Man Origins 2
Nastal čas, kdy je nutné znovu pronásledovat Slendermana a nyní je to bohužel dost osobní. Vaše dcera byla unesena. Cesta, kterou musíte podstoupt, leží napříč temnými kobkami, katakombami a starověkými ruinami. Prozkoumejte hluboké vzdálené oblasti, odhalte skrytá tajemství a naučte se nové dovednosti. A nezapomínejte, že Slederman vás neustále sleduje..

[appbox appstore id855133289 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.