Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus nabízí dvě čočky fotoaparátu. To už dnes snad pro nikoho není závratná novinka. Pouze u jedné z těchto čoček ovšem nabízí optickou stabilizaci obrazu. Menší iPhone 7 jí pak nabízí také (což se letos událo poprvé, u 4,7″ modelu). Nyní se na web dostaly zprávy o tom, že Apple bude využití optické stabilizace rozšiřovat. Příští rok by měl totiž iPhone 8 dostat tuto funkci do všech čoček ve všech duálních fotoaparátech, které se v nových telefonech objeví. 

Za predikcí nestojí nikdo jiný, než KGI Securities a analytik Ming-Chi Kuo. Na základě jejich vlastního výzkumu Kuo věří, že všechny duální fotoaparáty, si v příštím roce vyslouží také duální optickou stabilizaci. Apple údajně předělá současnou formu čoček takovým způsobem, že půjde stabilizace použít v obou případech. Mělo by se tak jednat o další novinku, která má přilákat nové zákazníky a zároveň opět posunout úroveň fotografií o něco dál.

Podle analytika obdrží duální fotoaparát dva modely a to 5,1″ OLED iPhone 8 a 5,5″ iPhone 8 s klasickým LED LCD. Nejmenší, 4,7″ model, nabídne opět pouze klasické řešení ve formě jedné čočky. Výhradními dodavateli čoček pro iPhony 8 má být opět společnost Largan Precision, která má výsadní postavení i letos. Další generaci iPhonu Apple představí až za velmi dlouhých 10 měsíců. Spekulace však již jedou na plné obrátky.

iphone-7-plus-dual-camera-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.