Zavřít reklamu

Apple dává svým zákazníkům možnost na webové stránce iCloud.com zobrazit spoustu svých služeb, mezi které neodmyslitelně patří například Find My iPhone nebo mailová schránka. Pokud jste však na svém mobilním zařízení s operačním systémem iOS někdy zkusili webovou stránku služby kalifornské společnosti navštívit, setkali jste se se stránkou pro mobilní zařízení, která pouze odkazuje do nastavení iCloudu na zařízení a dokáže otevřít aplikace.

To však v některých případech, kdy potřebujete k iCloudu plný přístup, není žádoucí. Pokud například někdo známý ztratil své zařízení a chtěl by jej na vašem zařízení přes jeho iCloud najít, musí si spustit jeho plnou verzi.

Jak na zařízení s iOS získat v Safari plný přístup k iCloud.com

  1. Jako vždy otevřete Safari a načtěte stránku icloud.com.
  2. Po načtení mobilní verze stránky na ní na nic nedělejte a klikněte na tlačítko pro sdílení stránky v dolní ovládací liště.
  3. V dolním menu najděte „Úplná verze stránky“ a na tlačítko klikněte.
  4. Stránka se znovu načte, ale tentokrát už v její počítačové podobě se všemi funkcemi.

Nyní se stačí už jen běžně přihlásit. Po přihlášení se pak zobrazí známá nabídka všech funkcí iCloudu, kterou znáte z počítače. Její ovládání je však na menších zařízeních, jakým je iPhone a iPod Touch, nepraktické a občas bude prohlížeč dělat něco, co nechcete. Na zařízeních s většími úhlopříčkami se už dá na iCloudu pracovat.

ios-icloud-fb

Dnes nejčtenější

.