Zavřít reklamu

Včerejšek byl významným dnem pro všechny majitele, kteří čekají na svůj nový MacBook Pro s Touch Barem. Nejen že začaly dlouho očekávané modely konečně přicházet k zákazníkům, a rozesílání objednávek se tak rozjíždí, Apple začal modely s Touch Barem také vystavovat v některých obchodech. Do této chvíle existovalo jen několik málo míst, kde jste si mohli nový MacBook Pro s Touch Barem prohlédnout. Od včerejšího dne ovšem Apple začíná vystavovat svou důležitou novinku na mnoha místech. Zatím tedy zejména v USA, ale je to jen otázka několika dní, než se dostanou do většiny Apple Store. 

V Americe už si mohou uživatelé nové MacBooky Pro s Touch Barem dokonce v některých oficiálních obchodech koupit. I přes obrovský zájem je mají na několika místech skladem, ovšem v omezeném množství. Nové Macy by měly být k dispozici na několika místech v Kalifornii, New Yorku i New Jersey. Další velké Apple obchody by měly mít alespoň nějakou zásobu do konce týdne. Celostátní pokrytí však ještě pár týdnů potrvá.

Mimo USA už se také nové MacBooky prodávají. Například v Hong Kongu je možné jej zakoupit od včera. Skladové zásoby jsou ovšem opět limitované. Většina zákazníků musí na své objednané kusy čekat 4 až 5 týdnů. Pokud si chcete Touch Bar MacBook Pro prohlédnout, nejdříve to pravděpodobně půjde v Drážďanech. Co se České Republiky týče, oficiální prodejci by měli nějaké kusy získat v následujících týdnech.

macbook-pro-2016-unboxing-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.