Zavřít reklamu

Slavný Apple analytik Ming-Chi Kuo z KGI Securities opět vystupuje na scénu a přichází se svými zákulisními informacemi, které získává od svých spolehlivých zdrojů, a které jsou mnohdy skutečně hodně přesné. Tentokrát Kuo přichází s tvrzením, že Apple příští rok představí hned tři nové iPhony a jen jeden z nich nabídne technologii OLED, na kterou má Apple začít pomalu přecházet u všech svých produktů.

První model by měl mít standardní 4,7″ LCD displej a obyčejný fotoaparát s jednou čočkou. Další model by měl nabídnout opět LCD displeji, ale o velikosti 5,5 palce a duální fotoaparát, tudíž se bude jednat o stejný Plus model, jako u iPhonu 7. Kuo ale tvrdí, že Apple představí ještě jeden zcela nový iPhone, který nabídne také duální fotoaparát, ale k tomu se bude pyšnit OLED displejem. Analytik ovšem nezmínil uhlopříčku displeje posledního modelu.

Informace o třech modelech iPhonu (z toho jeden prémiový) se objevovaly již ve spojitosti s iPhonem 7. Podle informací ale Apple třetí „Pro“ model u letošních iPhonů zavrhl jen pár měsíců před zářijovým představením. Vypadá to tedy, že prémiový model si nechal na příští rok a bude jím právě iPhone s OLED displejem.

Analytici z Barclays nedávno také uvedli, že Apple chystá tři modely nadcházejícího iPhonu. Ovšem podle jejich tvrzení by měl mít nejmenší model 5palcový LCD displej, druhý model 5,5palcový LCD displej a třetí iPhone pak 5,8palcový OLED displej. Vypadá to tedy, že informace o třech modelech, z nichž jen jeden by měl mít OLED displej, je pravdivá, jen nesedí velikost samotných panelů.

Informace jsou to jistě zajímavé, ovšem je potřeba brát ohled na to, že představení nových iPhonů je ještě daleko před námi. Terpve nedávno spatřily světlo světa iPhony 7. I když je jasné, že Apple již nějakou dobu pracuje na nových modelech, je také dost pravděpodobné, že své plány ještě změní, podobně jako minulý rok.

iphone-8-koncept-fb

zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.