Zavřít reklamu

Vzpomínáte si na iPhone 6s ve zlaté edici Vladimira Putina? Stejná rusko-italská společnost Caviar přichází i s další limitkou a opět vyzdvihuje „velkého muže“ podobiznou na speciálně upraveném telefonu od Applu. Caviar tak reaguje na nejnovější celosvětové dění a představuje pozlacený iPhone 7 v Donald Trum edici. 

Zmiňovaný, limitovaný iPhone 7 má pozlacenou zadní část, kde naleznete podobiznu nedávno zvoleného prezidenta Donalda Trumpa společně s jeho předvolebním sloganem „Make America Great Again“ a s erbem Spojených států amerických. Pokud by si iPhone 7 v edici Donald Trump koupil každý jeho volič, vydělala by si firma Caviar nemalé peníze, protože si za jeden takový kousek účtuje 197 000 rublů, což je něco přes 74 000 Kč.

 

Caviar dokonce doufá, že se jejich speciální edice iPhonu 7 dostane do rukou samotnému Donaldu Trumpovi. „Uděláme vše pro to, abychom telefon doručili panu Trumpovi“ uvedla společnost pro Lenta.ru.

Jak už jsme zmiňovali v úvodním odstavci, firma Caviar v minulosti vytvořila i iPhone 6s v edici ruského prezidenta Vladimira Putina. Neočekávejte však, že by si tito dva důležití muži volali přes speciální iPhony od Caviar se svými podobiznami. Putin sice pogratuloval Trumpovi, ale skrze starý telegram.

  • iPhone 7 v edici Donald Trump naleznete na stránce Caviar přímo zde
iphone-7-donald-trump-fb

 

Dnes nejčtenější

.