Zavřít reklamu

Apple Campus 2 se pomalu ale jistě chýlí k dokončení. Jak jsou stavební práce daleko, a jak celá stavba pokračuje, se můžete podívat v tomto článku, ve kterém najdete parádní videa ze stavby. S tím, jak se blíží plánované otevření, resp. nastěhování zaměstnanců, začíná Apple s náborem nových zaměstnanců, kteří naplní nově vzniklé pozice v tomto gigantickém komplexu. I když by stěhování mělo začít až po Novém roce, už nyní začal Apple inzerovat nová dlouhodobá pracovní místa, na které je možné se již hlásit. Seznam pracovních míst najdete zde

Podle nejaktuálnějších informací, které jsou k dispozici, by mělo stěhování personálu začít zhruba na konci ledna. Celkově by měl Campus 2 zaštiťovat až 41 tisíc pracovních míst v okrsku Santa Clara. Stavební práce ovšem budou pokračovat ještě dlouho poté, co se noví zaměstnanci do komplexu nastěhují. Veškeré hrubé práce by měly být dokončeny do konce roku, a to včetně dokončení všech doprovodných budov. Minimálně do poloviny příštího roku však potrvají práce na úpravě terénu, vysazování zeleně a dalších, převážně estetických, oblastí.

To ovšem nebrání tomu, aby celý komplex nezačal fungovat. Pokud tedy chcete pro Apple pracovat a náhodou máte bydliště v okolí, můžete se na web Applu podívat. Zatím je zde vyvěšeno několik pracovních příležitostí napříč různými obory. Třeba budete mít štěstí a vyberou si právě vás.

Apple Campus 2

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.