Zavřít reklamu

MacBooky Pro s Touch Barem již brzy zamíří ke svým novým majitelům.  Ještě nedávno vycházela snaha nalézt na internetu plnohodnotnou recenzi MacBooku Pro s Touch Barem naprázdno, včera se začaly objevovat první recenze i na jiné stroje, než na ty bez Touch Baru. MacBooky Pro s Touch Bar panelem jsou konečně připraveny k expedici, což mimo jiné znamená, že se brzy dočkáme dalších recenzí.

Podle zpráv byla z platebních karet zákazníků, kteří si MacBooky objednali, již stržena příslušná částka. Rovněž se změnil stav jejich objednávek, kde přibylo předpokládané datum odeslání. Zákazníci, kteří provedli předobjednávku hned zpočátku, mohou své stroje očekávat mezi 17. a 25. listopadem.

Poptávka po nových MacBoocích Pro stojí podle Applu hodně vysoko. Společnost uvedla, že na nové MacBooky Pro obdržela nejvíce online objedávek v historii MacBooků Pro. Neoficiální zprávy hovoří o tom, že MacBooky Pro překonaly v prodejích i konkurenci. Děje se tak i navzdory počátečnímu chladnému přijetí nových laptopů a jejich vysoké ceně. Apple porazil v prodeji laptopů konkurenci již v průběhu prvních pěti dní. Zisky z prodejů nových MacBooků Pro za dva týdny převýšily zisky z prodeje SurfaceBooku od Microsoftu. Vydání nových laptopů ale také zvýšilo poptávku po starších modelech.

macbook-pro-2016-keyboard-fb

Zdroj: UberGizmo.com

Dnes nejčtenější

.