Zavřít reklamu

Na internetu se nachází desítky fotografických editorů. Pokud potřebujete rychle provést nějaké drobné úpravy a zrovna nemáte po ruce svůj oblíbený program, určitě je dobrou volbou sáhnout po některém z editorů, který je dostupný online. Pak ale můžete narazit na problém s prostředím, které může být neintuitivní a mnohdy musíte sáhnout po nápovědě. V tu chvíli přichází na scénu FotoJet od společnosti PearlMountain Technology.

Ten nabízí jednoduché a rychlé úpravy fotografií s přehledným ovládáním. Díky tomu se řadí mezi nejlepší online editory na internetu. Kromě úpravy fotek totiž nabízí i mnoho přednastavených šablon, které umožňují rychlé vytvoření koláží, bannerů, úvodních fotografií, atd.

Nedávno prošel FotoJet aktualizací na verzi 4.1, která přinesla již zmíněnou možnost editace fotografií. Kromě nového režimu pak přinesla aktualizace ještě více než 40 rámečků a 70 předmětů, které je možné do fotografií přidávat.

Nový mód úpravy fotografií přinesl do FotoJetu spoustu funkcí, které je možné zdarma použít. Grafický editor nyní umožňuje fotografie ořezávat, měnit jejich velikost a otáčet je. Mezi funkcemi pak nesmí chybět ani úprava expozice, vyostřování, vinětace, ani rozmazání. Díky spojení úprav fotografií s přednastavenými šablonami si pak můžete jednoduše vytvořit úvodní fotografii na Facebook, YouTube či Twitter.

S PhotoJet Premium, za který dáte ve slevě buď ročně 34.99 dolarů, nebo měsíčně 4.99 dolaru získáte více než 600 různorodých šablon, 20+ foto efektů, více než 300 předmětů, které je možné vložit kamkoliv na fotografii a tím ji ozvláštnit a další možné tvary. Kromě toho se vám na stránce přestanou zobrazovat reklamy, budete mít na podpoře přednost a získáte všechen dostupný obsah, který přinesou další aktualizace. Bez problémů se dá ale vystačit i se základní verzí, která je zdarma.

Je jasné, že pokud umíte používat Photoshop nebo další profesionální programy, online editor se vám bude zdát směšný. Pokud ale například nejste na svém počítači a potřebujete ihned přidat do fotografie text, uvítáte možnost jednoduchého použití. Tím umí FotoJet příjemně překvapit a určitě v tomto ohledu nezklame.

fotojet-review-fb

Dnes nejčtenější

.