Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího. Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id681045199 oldprice=“2,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“2,99€“]

Net Master HD
Net Master HD je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena speciálně pro iPad. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci. Net Master HD podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id473144915 oldprice=“5,99€“]

Amazing BW Photo Box
Máte rádi černobílé fotografie? Pokud ano, tak si v této aplikaci přijdete na své! Tento fotoeditor vám přináší 250 různých černobílých filtrů, které dají fotografii zcela jiný nádech.

[appbox appstore id997181725 oldprice=“1,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého a slovenského jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

PostBot 3
PostBot 3 vám napoví, kdy je nejvhodnější doba pro přidání příspěvku na Instagram. Aplikace určí ty nejlepší hodiny na základě vašeho publika. Chcete, aby byl váš účet na Instagramu velmi sledovaný? Často se vám stává, že plánujete přidat pár příspěvků během dne a pak na to zapomenete? Přemýšlíte nad tím, kdy je nejlepší čas na přidávání příspěvků? PostBot 2 vám nabízí perfektní řešení. Aplikace vám připomene, že je načase přidat příspěvek, analyzuje váš účet a určí nejlepší hodiny.

[appbox appstore id1116022357 oldprice=“27,99€“]

Nanotech Notes
Nanotech Notes vám nabízí prostou a zároveň efektivní možnost, jak psát poznámky a kreslit rychlé nápady a koncepty. Tato aplikace je naprosto snadno použitelná a manipulaci s aplikací zvládne každý. Vaše poznámky a nápady jsou okamžitě synchronizované přes všechna vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id1045241814 oldprice=“2,99€“]

Tomato One
Tomato One je jednoduchá aplikace, která zvýší vaší osobní produktivitu za pomocí techniky Tomato. Potřebovali byste se lépe soustředit na vaší denní práci? Chtěli byste mít svého osobního časového trenéra? Začněte využívat Tomato One a sami uvidíte, jak se postupně zvyšuje vaše produktivita.

[appbox appstore id967204942 oldprice=“1,99€“]

Mini for Facebook
Mini for Facebook vám umožní snadný přístup k vašemu účtu na Facebooku. Aplikace se automaticky uzamkne, pokud je v pozadí, nabízí vám bleskurychlou možnost chatovat s vašimi přáteli, sdílet příspěvky a v základu nabízí všechny funkce Facebooku. Aplikace se hodí pro každého, kdo chce svá data na Facebooku udržet v tajnosti.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“0,99€“]

Perchang
Vítejte v Perchang! Čeká vás zkouška dovedností a řešení hádanek ve strhujících 60 levelech. Procvičte svůj mozek a otestujte svou koordinaci, když budete muset provádět malé kuličky až do cíle. Aktivujte ploutve, magnety, portály, ventilátory a mnoho dalších prvků, abyste dokončili každou úroveň. Perchang je nyní Free app of the week (týden je ke stažení zdarma).

[appbox appstore id1112532917 oldprice=“1,99€“]

Space Story
Hraniční sektory jsou napadeny neznámými loděmi. Hráč převezme roli kapitána, který je chycený ve vesmírné válce. Bojujte, obchodujte, zkoumejte a snažte se přežít ve světě, který je na pokraji zkázy. Poté, co jste prošli všemi kruhy vesmírného pekla, se musíte rozhodnout – zachráníte galaxii nebo necháte spálit galaxii v plamenech dávného hněvu?

[appbox appstore id641362347 oldprice=“4,99€“]

Mika’s Treasure 2
Mika’s Treasure 2 je logickou plošinovou hrou, která nabízí tak trochu směšný smysl pro humor. Hra také nabízí mnoho dalších věcí: tajemný primitivní kmen, prehistorické ruiny na mořském dnu, bezprecedentní krizi z vesmíru. Nemusíte se bát, procházet se nebudete po reálném světě, ale zažijete dobrodružství v minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Mika musí nalézt ztracený poklad a příhodně u toho také zachránit celý svět.

[appbox appstore id1088722107 oldprice=“0,99€“]

Apps 9

Dnes nejčtenější

.