Zavřít reklamu

Sociální aplikace Snapchat přišla zhruba před rokem s novinkou, kterou nazvala Lenses. Ty jsou v podstatě jen kamerové efekty zobrazované v reálném čase. Až doteď byly efekty dostupné pouze pro obličeje svých uživatelů. Ty je mohli podržením prstů na své tváři zobrazit, přidávat a různě s nimi interagovat otevřením pusy a zvednutím obočí.

S novou aktualizací na verzi 9.43.0.0, která se na App Store objevila 8.11.2016 do aplikace přibyly World Lenses. Ty nově umožňují pomocí zadní kamery přidat do fotky či videa efekty přes celou obrazovku.

Jak na Snapchatu zobrazit nové World Lenses

Jejich zobrazení je skutečně jednoduché. Stačí otevřít Snapchat a kliknout v režimu zobrazování zadní kamerou kamkoliv na obrazovku. Ve spodní části vedle spouště se pak objeví výběr různých efektů, kterými můžete svou fotografii či video vylepšit. Pokud budete chtít použít World Lenses při snímání přední kamerou, mezi efekty se zobrazí i již známé starší efekty na obličej.

Snapchat po celý rok efekty aktualizoval a přidával nové. Dá se tedy očekávat, že se v aplikaci po nějaké době začnou objevovat i nové World Lenses, čímž se jejich využití rozšíří. Pokud tedy používáte Snapchat, můžete se do budoucna těšit na další.

snapchat-world-lenses-fb

Dnes nejčtenější

.